Το σοκ Καραβάτου - Κατσούλη από την περιπέτεια υγείας της Αέλιας: «Ψιλοκαταρρεύσαμε»
Showbiz

Το σοκ Καραβάτου - Κατσούλη από την περιπέτεια υγείας της Αέλιας: «Ψιλοκαταρρεύσαμε»

Στο Join Us και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου για τη μεγάλη περιπέτεια, που πέρασε με την κόρη της, Αέλια...

Στο διάστημα των γιορτών η παρουσιάστρια του «Στα Καλά Καθούμενα» και ο Κρατερός Κατσούλης έπαθαν ένα σοκ με την υγεία της κόρης τους.

«Πρόσφατα με τον Κρατερό ζήσαμε μερικές ημέρες με την Αέλια στο νοσοκομείο γιατί το παιδάκι αρρώστησε ξαφνικά και έπαθε κάτι το οποίο ήταν... εγώ δε το είχα ξανακούσει. Τελοσπάντων όλα πήγαν μια χαρά. Ήταν όμως ένα σοκ τόσο πολύ μεγάλο που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Έπαθε επιπλοκή μίας ίωσης. Και έπαθε ένα πράγμα που επί της ουσίας για να σου το πω διαλύονταν οι μυς της. Εκεί έμαθα ότι το έχουν πάθει κι άλλοι άνθρωποι. Εγώ ήταν ή πρώτη φορά που άκουγα κάτι τέτοιο. Και λέω αυτό το παιδάκι που ξέρω να μην μπορεί να κάνει κάποια βασικά πράγματα και να νοσηλευτεί και να έχουμε αυτή την περιπέτεια τις ημέρες των Χριστουγέννων ακριβώς, είπα για ακόμα μία φορά «Κατερινάκι να είμαστε καλά». Δεν είναι κάτι που ξεχνάω όμως αυτό. Νομίζω ότι όταν είδαμε ότι πήγαν όλα καλά ψιλοκαταρεύσαμε ο καθένας με τον τρόπο του γιατί ήταν κάτι που μας τάραξε ιδιαίτερα πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι τότε κάναμε αυτό που έπρεπε για να είναι η Αέλια καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved