Νόρα Κατσέλη: «Με τον πρώην σύζυγο μου κάνουμε στενή παρέα. Έχει ξαναπαντρευτεί μια παλιά φίλη μου»
Showbiz

Νόρα Κατσέλη: «Με τον πρώην σύζυγο μου κάνουμε στενή παρέα. Έχει ξαναπαντρευτεί μια παλιά φίλη μου»

Για τον πρώην και νυν σύζυγό της μιλάει η Νόρα Κατσέλη, για την κόρη της, για τις ανασφάλειες, αλλά και για ποιο λόγο δεν έκανε δεύτερο παιδί...

Το να πάρεις διαζύγιο στην τότε Ελλάδα, δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

"Όχι, γι' αυτό και ο πατέρας μου μου έκοψε την καλημέρα για ένα διάστημα. Αλλά για καλή μου τύχη γνώρισα τον επόμενο χρόνο τον δεύτερο άντρα μου. Ήμουν νέο κορίτσι, αλλά και η κόρη μου ήταν πολύ μικρή και η αλλαγή ήταν ομαλή".

Δεν κάνατε, ωστόσο, δεύτερο παιδί.

"Δούλευα συνέχεια. Κάποια στιγμή νόμισα πως ήμουν έγκυος και θα το κρατούσα, γιατί ήθελα ν' αποκτήσω παιδί με τον Νάσο. Δεν το επιδίωξα, όμως, και δεν προέκυψε. Ο άντρας μου είχε επίσης μια κόρη από τον πρώτο του γάμο και τα κορίτσια μεγάλωσαν μαζί σχεδόν, έχουν την ίδια ηλικία. Η κόρη μου λατρεύει τον πατέρα και τον πατριό της εξίσου. Έπειτα, με τον πρώην σύζυγο μου, μετά τα πρώτα δύσκολα χρόνια, κάνουμε στενή παρέα. Έχει ξαναπαντρευτεί μια παλιά φίλη μου κι έχουμε πάει και διακοπές μαζί και, πάντα μα πάντα, μαζευόμαστε την παραμονή των Χριστουγέννων και το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι μου. Υπάρχουν ουσιαστικοί οικογενειακοί δεσμοί μεταξύ μας".

Η εγγονή σας είναι η αδυναμία σας;

"Η κόρη μου σπούδαζε ούσα παντρεμένη και απέκτησε στη συνέχεια το παιδί. Έκανε τα πάντα, όπως κι εγώ. Την Ελεωνόρα τη λατρεύω, είναι γλυκό και γοητευτικό πλάσμα, αλλά η μεγάλη αδυναμία μου είναι η κόρη μου. Με το εγγόνι έχεις όλα τα καλά, χωρίς ευθύνες. Με την κόρη μου είμαστε πολύ δεμένες, αλλά και πολύ ανεξάρτητες. Είχα το φόβο του θανάτου και τι θ' απογίνει το παιδί μου και της έμαθα από μικρή να είναι ανεξάρτητη, να μαγειρεύει, να κερδίζει το χαρτζιλίκι της κρατώντας παιδάκια. Μου έλεγε ο πρώην σύζυγος μου «Θα λέει ο κόσμος ότι η κόρη της Κατσέλη έχει ανάγκη από δουλειά σε τόσο μικρή ηλικία», και του απαντούσα πως «Πρέπει να μάθει πώς βγαίνουν τα χρήματα και πώς να τα διαχειρίζεται». Φοβόμουν μήπως μου συμβεί κάτι και δεν τα βγάλει πέρα μόνη της".

ΠΗΓΗ: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved