Γουλιελμάκη-Αλαφούζος: Τα βρήκαν για το... διαζύγιο
Showbiz

Γουλιελμάκη-Αλαφούζος: Τα βρήκαν για το... διαζύγιο

Tη δημοσίευση του συναινετικού τους διαζυγίου αναμένουν οι ηθοποιοί Βάσω Γουλιελμάκη και Σωκράτης Αλαφούζος. Οι δύο καλλιτέχνες υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και μπορεί ο γάμος τους να αποτελεί παρελθόν, αλλά παραμένουν φίλοι και εξαιρετικοί γονείς.

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαζυγίου του, το οποίο από προχθές κατέστη αμετάκλητο, αφού αμφότεροι παραιτήθηκαν από τα ένδικα μέσα αναιρέσεως. Οι δυο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στο κτίριο 3 του δικαστικού συγκροτήματος μαζί με τη δικηγόρο τους Χριστιάννα Ποτηριάδου. Και οι δύο ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι και έδειχναν ότι έχουν μια άριστη σχέση ως πρώην σύζυγοι. Την περασμένη εβδομάδα επικυρώθηκε και τυπικά το διαζύγιο τους, ενώ πλέον αναμένεται η δημοσίευση του συναινετικού διαζυγίου τους.

Οι δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί και πρώην σύζυγοι, χωρίς έριδες και αντιπαλότητες, συμβιβαστικά και με κοινό συμφωνητικό έχουν ρυθμίσει τα περιουσιακά τους στοιχεία, καθώς και την επικοινωνία με το παιδί τους. Την επιμέλεια της κορούλας τους -ως είθισται- την έχει αναλάβει η μητέρα, αλλά έχει από κοινού με τον πατέρα τη γονική μέριμνα, ενώ ο Σωκράτης Αλαφούζος κάθε βδομάδα έρχεται σε επαφή με το παιδί του.
Με την τελευταία κοινή εμφάνισή τους στην Ευελπίδων έπεσαν και οι οριστικές υπογραφές παραίτησης από τα ένδικα μέσα αναιρέσεως, ενώ με τη δημοσίευση του συναινετικού διαζυγίου ο χωρισμός τους είναι και τυπικά πλέον οριστικός. Ωστόσο παραμένουν φίλοι και, κυρίως, άριστοι γονείς!
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved