Στέλιος Λεγάκης: «Είχα κάποιες εμπειρίες στη ζωή μου που με στιγμάτισαν»
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: «Είχα κάποιες εμπειρίες στη ζωή μου που με στιγμάτισαν»

Μπορεί η νεαρή ηλικία να ταιριάξει με το λαϊκό τραγούδι; Τι απαντά σε αυτό ο Στέλιος Λεγάκης

«Οι περισσότεροι έχουν συνδέσει αυτό το είδος με φυσιογνωμίες όπως του Βασίλη Καρρά ή του Πασχάλη Τερζή, για παράδειγμα. Θα σου απαντήσω βάσει των βιωμάτων που έχω αποκτήσει μέσα από την πορεία μου στα νυχτερινά κέντρα που ξεκίνησε από τότε που ήμουν 15 χρονών με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη. Το είδα και στην πράξη ότι, όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν είναι δυνατόν να έχεις την εμπειρία που απαιτούν τα βαριά λαϊκά τραγούδια ώστε να μπορέσεις να αποδώσεις το βάθος και τη δωρικότητά τους. Αυτό έρχεται σταδιακά και βέβαια εξαρτάται και από τη χροιά της φωνής του τραγουδιστή και κατά πόσο μπορεί να το υποστηρίξει. Όσο για την εμφάνιση, δεν θεωρώ ότι παίζει κανένα ρόλο» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Δεν μπορεί ένας δεκαοχτάρης να τραγουδάει για πόνο και έρωτα επειδή δεν τα έχει ζήσει;

«Το κριτήριο δεν είναι η ηλικία, αλλά οι εμπειρίες που έχεις και πώς τις αντιλαμβάνεσαι. Σε ένα τραγούδι για τον έρωτα φαίνεται αν είναι αυθεντική η ερμηνεία του καλλιτέχνη, αν μπορεί ή όχι να αποδώσει σωστά το συναίσθημα που περιγράφει το κομμάτι.»

-Εσύ έχεις εμπειρίες; Είσαι άντρας;

«Μπορεί να είμαι ακόμα μόνο 18 χρονών, αλλά το γεγονός ότι δουλεύω από πολύ μικρός με έκανε να σκέφτομαι πιο ώριμα, όπως ενδεχομένως ένας μεγαλύτερος άντρας που του αναλογούν περισσότερες ευθύνες. Τα συμπεράσματα δικά σας!»

- Θεωρείς ότι έχεις περισσότερες εμπειρίες από τους συνομηλίκους σου;

«Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Σίγουρα είχα κάποιες εμπειρίες στη ζωή μου που με στιγμάτισαν και ευχάριστες και δυσάρεστες. Το σημαντικό όμως είναι από καθετί που σου συμβαίνει να κρατάς όσα σε βοηθούν να προχωράς μπροστά και να εξελίσσεσαι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved