Ανδρέας Φουστάνος: Η πλαστική στην Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο Ανδρέας
Showbiz

Ανδρέας Φουστάνος: Η πλαστική στην Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο Ανδρέας

Το πρώτο δημοσίευμα που αφορούσε την επιστημονική οντότητα του Ανδρέα Φουστάνου ήταν κατά τα μέσα της δεκαετίας του '80, όταν όλες οι πολιτικές εφημερίδες της εποχής έκαναν εκτενή αφιερώματα στην πλαστική επέμβαση της Μαργαρίτας Παπανδρέου, με ιντρινκαδόρικους μάλιστα τίτλους.

«Το επαναστατικό της εποχής δεν ήταν το ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου έκανε πλαστική επέμβαση, αλλά το ότι είχε το θάρρος να το δημοσιοποιήσει. Πολλές σύζυγοι πρωθυπουργών είχαν κάνει αντίστοιχες επεμβάσεις, αλλά η Μαργαρίτα Πα-πανδρέου ήταν η μόνη που δεν είχε ταμπού και το είπε ανοιχτά» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Ενίσχυσε την καριέρα σας αυτό το γεγονός;

«Δεν βοήθησε μόνο εμένα προσωπικά, αλλά την πλαστική γενικότερα. Μέχρι το 1986 αυτού του είδους οι επεμβάσεις ήταν ταμπού. Γίνονταν κρυφά και όλοι-απέφευγαν να μιλήσουν νια αυτές. Ξαφνικά ένα δημόσιο πρόσωπο, όχι τυχαίο, αλλά η γυναίκα του πρωθυπουργού λέει «εγώ έκανα lifting».

-Είχατε επικοινωνία έκτοτε με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου;

«Εννοείται, όπως γνώρισα φυσικά και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η Μαργαρίτα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων, μορφωμένος άνθρωπος. Και ο Ανδρέας εξέπεμπε μια γοητεία σε όποιον τον γνώριζε.»

-Να υποθέσω ότι έπειτα σας επισκέφθηκε και η Δήμητρα Παπανδρέου;

«Όχι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved