Κωνσταντίνος Καζάκος: Η δήλωση του Ζάχου Χατζηφωτίου για την Καρέζη που τον εξόργισε
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η δήλωση του Ζάχου Χατζηφωτίου για την Καρέζη που τον εξόργισε

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου τον πρώτο σύζυγό της μητέρας του, Τζένης Καρέζη που τον εξόργισαν.

Συγκεκριμένα είπε για τον Χατζηφωτίου: «Ακούω βλακείες. Πού τις βρήκε και τις λέει; Αυτά που λέει ότι ''ο Καζάκος ''σκότωσε'' την Καρέζη που την πήγε στη Ρωσία να πάει να κάνει εγχείρηση''. Πού τα βρήκε αυτά; Στην Αγγλία είχαμε πάει. Εκεί εγχειρίστηκε η μάνα μου. Δεν θέλω να επεκταθώ, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!»

Όσο για το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Μία προσπάθεια είκοσι και βάλε, χρόνων, πάει να καταλήξει στο βυθό. Και είναι πολύ κρίμα γιατί το ίδρυμα παράγει τεράστιο έργο. ..'Εχουμε 17.000 επισκέψεις τον χρόνο. Έρχονται οι άνθρωποι και έχουν τη βοήθεια και την αγωγή για ασθένειες όπως είναι ο καρκίνος. Στην ουσία προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων...Τελειώσαν τα λεφτά, δεν υπάρχει καμία κρατική επιχορήγηση. Πάντα ήμασταν από τα χρήματα που έδινε ο κόσμος. Από δωρεές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved