Μπιλ Κόσμπι: Νάρκωνε γυναίκες και τις εκμεταλλευόταν σεξουαλικά
Showbiz

Μπιλ Κόσμπι: Νάρκωνε γυναίκες και τις εκμεταλλευόταν σεξουαλικά

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Mπιλ Κόσμπι και τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλευόταν σεξουαλικά γυναίκες.

Ηχογραφημένη συνομιλία του Μπιλ Κόσμπι με ένα από τα φερόμενα ως θύματα της αχαλίνωτης σεξουαλικής δράσης του αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός αντιμετώπιζε τις γυναίκες που τον κατηγορούν ότι τις νάρκωνε για να τις εκμεταλλεύεται σεξουαλικά.
Στη συνομιλία που είχε με την Αντρεα Κόσταντ και την οποία άκουγε και η μητέρα της φέρεται ότι έλεγε: «Πες στη μητέρα σου ότι ήσουν ξύπνια. Πες στη μητέρα σου για τον οργασμό σου. Πες στη μητέρα σου γι' αυτά που λέγαμε», ενώ παραδέχεται ότι της είχε δώσει ναρκωτικά.
Η Κόσταντ, μέλος ομάδας μπάσκετ την οποία υποστήριζε ο Κόσμπι, τον κατηγορεί ότι την εξανάγκασε σε σεξ υπό την επήρεια χαπιών, τονίζοντας ότι η ίδια είναι λεσβία και είχε σχέση τότε με γυναίκα, οπότε δεν μπορεί η πράξη να ήταν με κοινή συναίνεση.

Οι σχετικές κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον Κόσμπι τον περασμένο Δεκέμβριο και σήμερα ο 78χρονος ηθοποιός θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.
Το 2005,είχε γίνει η πρώτη αγωγή από την Κόσταντ, ο Κόσμπι είχε περιγράψει τον εαυτό του ως μέντορα, φίλο και κατά καιρούς παρτενέρ της Κόσταντ σε σεξουαλικά παιχνίδια. Επίσης κάνει αναφορά σε δύο διαφορετικές βραδιές σεξουαλικών παιχνιδιών με την 31χρονη τότε γυναίκα. Την πρώτη φορά ύστερα από τέσσερα ποτά και τη δεύτερη, αφού της είχε δώσει χάπια αδιευκρίνιστης φύσης. Για τη δεύτερη φορά ο ηθοποιός είχε καταθέσει ότι τής έκανε «δακτυλική διείσδυση» σαν χάρη για να τη βοηθήσει να χαλαρώσει. «Ηλπιζα ότι ήταν ένα είδος συνεισφοράς μου στη χαρά, τη φιλία, μια στιγμή που μοιραστήκαμε» είχε πει χαρακτηριστικά. Προφανώς η Κόσταντ είχε διαφορετική άποψη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved