Πατρικαρέα-Ταραξίας: Αγκαλιές και φιλιά
Showbiz

Πατρικαρέα-Ταραξίας: Αγκαλιές και φιλιά

Μαζί στη ζωή μαζί στο R’n’B. Η Βάσια Πατρικαρέα και ο αγαπημένος της Ταραξίας έκλεισαν μαζί τα τριάμισι χρόνια και σκέφτονται σοβαρά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Βάσια λιώνει για τον Ταραξία της και μάλιστα για πάρτη του έβαλε στην άκρη τη μόδα και ασχολείται με το τραγούδι. «Στην αρχή, τον ακολουθούσα στα πάρτι και σε συναυλίες του. Τον άκουγα και σιγά σιγά άρχισε να μου αρέσει. Ολη μέρα γράφει τραγούδια και τον λατρεύω γιατί είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος. Αυτό όμως που πραγματικά με κέρδισε είναι ότι είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που προσπαθεί μόνο του και δεν ανήκει σε κλίκες. Νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου. Επίσης, θέλω να σας αποκαλύψω ότι σύντομα θα σας στείλουμε το προσκλητήριο του γάμου».

Η Βάσια συμμετέχει αυτήν την περίοδο στο καινούργιο CD του Ταραξία με τίτλο «Αστάθμητος παράγοντας» με δύο τραγούδια, το «Κάθε βράδυ» και το «Ζαμανφού», στο οποίο τη συνοδεύει μάλιστα ο Σάκης Μπουλάς, που τη βοήθησε να γίνει ακόμα καλύτερη στην ερμηνεία της. Συνοδεύει τον Ταραξία σε κάθε εμφάνισή του για live show ερμηνεύοντας μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες από τον νέο δίσκο του στις οποίες συμμετέχει, αλλά και με δικό της πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνονται καυτά ξένα pop και R’n’B κομμάτια από Lady Gaga και Rihanna, μέχρι Nelly Furtado και J.Lo. Η όμορφη Βάσια σίγουρα ξέρει πώς να δώσει τη δική της ξεχωριστή νότα στα ήδη άπαιχτα live του Ταραξία, προϊδεάζοντάς μας για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το δικό της CD.


πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved