Αρναούτογλου: «Δεν πολυσυμπαθούσα τη Φαίη, ιδίως στα μεσημεριανά μου έβγαζε αντιπάθεια»
Showbiz

Αρναούτογλου: «Δεν πολυσυμπαθούσα τη Φαίη, ιδίως στα μεσημεριανά μου έβγαζε αντιπάθεια»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει ποια είναι η άποψή του για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά μετά από όλα όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ τους. 

-Τελικά, ο Γιώργος Λιάγκας είναι φίλος σου, συνεργάτης σου ή μια καλή πηγή ειδήσεων που τη χρησιμοποιείς στην εκπομπή για να εξιτάρεις τους καλεσμένους σου;

«Φίλος μου δεν είναι ούτε συνεργάτης. Είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας και εκτιμώ αρκετές πλευρές του, εκτιμώ την ειλικρίνειά του, διαφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα μαζί του, όμως χαίρομαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντοτε σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του, να ανταλλάξεις απόψεις και να ανακαλύψεις κι εσύ κι εκείνος που διαφωνείτε. Είναι έντονα δημοκρατικός χαρακτήρας και μου αρέσει αυτό» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Αν έσπαγες αβγά με τη Φαίη Σκορδά, τι φαγητό θα έφτιαχνες να την κεράσεις;

«Στραπατσάδα. Και τώρα πέρα από το χιούμορ, ενώ αρχικά δεν πολυσυμπαθούσα τη Φαίη, ιδίως στα μεσημεριανά που έκανε μου έβγαζε σχεδόν μια αντιπάθεια, τα τελευταία χρόνια, που έχουμε ανταλλάξει και δυο-τρεις κουβέντες παραπάνω, είδα ότι είναι ωραίο τυπάκι. Τώρα πια χαίρομαι κάθε φορά που τη συναντώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved