Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι νεόχοντρος. Όταν άρχισα, να παχαίνω, ήμουν ήδη χοντρός»
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι νεόχοντρος. Όταν άρχισα, να παχαίνω, ήμουν ήδη χοντρός»

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι… γυναικοκατακτητής. Έχει ταλαιπωρηθεί από τις γυναίκες;

«Και έχω ταλαιπωρηθεί και έχω ταλαιπωρήσει, γιατί είμαι και δύσκολος άνθρωπος. Η λύση είναι μία και το προτείνω: Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες και να μπει στο κεφάλι μας ότι έχουν άλλον τρόπο σκέψης, διαφορετικό. Κακώς περιμένεις να καταλάβεις πώς σκέφτεται μια γυναίκα» τόνισε στο Secret.

-Έχεις δεχτεί bullying για τα κιλά σου;

«Οχι, γιατί είμαι νεόχοντρος. Όταν άρχισα, να παχαίνω, ήμουν ήδη χοντρός, οπότε τώρα φοβούνται να μου την πέσουν. Μέχρι τα 35, ήμουν 78 κιλά. Δεν ήμουν από μικρός χοντρός. Μετά, η λήψη ηδονής... το ρίξαμε στο φαγητό και σιγά-σιγά... δουλεύουν αθροιστικά αυτά. Άρχισα να κόβω και οποιαδήποτε κίνηση. Κάτι πρέπει να κάνω όμως.»

-Θα έκανες κάποια επέμβαση, όπως «δαχτυλίδι»;

«Οχι. Δεν μπορώ να βάλω ξένα σώματα στο σώμα μου. Φοβάμαι να πάω στο νοσοκομείο - ούτε απέξω δεν, περνάω: Κάνω τη δίαιτα του πολιτικού: τρώω κρυφά (γέλια)! Τώρα θα κάνω και της Παναγίας: θα τρώω και θα λέω μετά «Ωχ, Παναγιά μου»! Τρώω, αλλά το βάρος δεν είναι μόνο από τα κιλά - είναι και από την ακινησία, από τη βαρεμάρα. Τρώω ακατάστατες ώρες. Λειτουργώ σαν να είμαι 20 χρόνων. Πρέπει να το αλλάξω αυτό, για να δω και την κόρη μου να μεγαλώνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved