Έλλη Κοκκίνου: «Με ζορίζει η ανασφάλεια για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί μου»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Με ζορίζει η ανασφάλεια για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί μου»

Η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε τους φόβους της για την εποχή που ζούμε σε σχέση με το γιο της αλλά και τη σχέση με τη μητέρα της.

Τι σε ζορίζει περισσότερο σήμερα;

Η ανασφάλεια για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί μου. Του μαθαίνω λόγου χάρη, να σέβεται την αναμονή στις ουρές. Και ξαφνικά βλέπουμε ανθρώπους να χώνονται και να μας παίρνουν τη σειρά. Ο Αλέξανδρος ρωτάει «γιατί», καθώς βλέπει κάτι άλλο απ' αυτό που του μαθαίνω. Του μεταφέρω ότι πρέπει να σέβεται, αλλά όταν ξεπερνιούνται τα όρια πρέπει να διεκδικήσει. Υπάρχει αγένεια γύρω μας, «ταλιμπανισμός» στους δρόμους, είναι πολλά αυτά που μ' ενοχλούν.

Διαβάζεις για το πώς θα τον μεγαλώσεις;

Διαβάζω, φίλτραρω, συμβουλεύομαι παιδοψυχολόγο. Ένας χωρισμός, ένας θάνατος, η αλλαγή σπιτιού είναι θέματα για τα οποία θα συμβουλευτείς έναν παιδοψυχολόγο, αναλόγως και με την ηλικία του παιδιού φυσικά.

Αν η μητέρα σου δε ζούσε στην Αθήνα; Θα αισθανόμουν μια σχετική ανασφάλεια. Είναι η καλύτερη σου φίλη;

Καλύτερη φίλη δεν μπορεί να γίνει μια μαμά, γιατί υπάρχει ένα όριο σεβασμού και μέτρου, που εγώ το βάζω και δεν πρέπει να ξεπεραστεί. Είναι η μητέρα μου. Θα φτάσω μέχρι ενός σημείου.

Μπορεί να θυσίασε πράγματα από την προσωπική της ζωή για να είστε συνέχεια μαζί;

Εκείνη δεν ήθελε, αγαπάει την ανεξαρτησία της. Δεν κλείνεται σ' ένα σπίτι, είναι ταξιδιάρα. Έχει, ωστόσο, ακυρώσει πολλές μπιρίμπες και εκδρομούλες, επειδή τυχαίνει δουλειά σε μένα.

Όταν γνώριζες έναν άνθρωπο, πόσος καιρός έπρεπε να περάσει για να της μιλήσεις;

Όχι πολύς, αν και θα το καταλάβαινε. Είναι πανέξυπνη, τα πιάνει όλα. Από τα μηνύματα, από το ότι θα βγω ενώ είμαι σπιτόγατα.

Γενικώς, εγκρίνει εύκολα συντρόφους;

Γενικώς, δεν ασχολείται. Δε θα πει τη γνώμη της αμέσους, λέει «Δική σου είναι η ζωή, κάνε ό,τι θες». Δε θα μ' επηρεάσει, ό,τι κι αν αισθάνεται.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved