Άννα Μενενάκου: «Δεν έχει γονατίσει κανείς με δαχτυλίδι»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Δεν έχει γονατίσει κανείς με δαχτυλίδι»

Η Άννα Μενενάκου δεν είναι από τις γυναίκες που ονειρεύονται τον γάμο.

Έχεις φτάσει κοντά στο γάμο;
«Δεν έχει γονατίσει κανείς μπροστά μου με δαχτυλίδι...Ανεπίσημα, ίσως. Δεν είμαι πολύ του γάμου γενικά και δεν ξέρω αν θα ήθελα να παντρευτώ» είπε στο You.
Φεύγεις πρώτη από μια σχέση;
«Νομίζω ότι περισσότερο φεύγω όταν δεν είμαι ερωτευμένη. Επίσης θα φύγω όταν ο άλλος άνθρωπος δεν είναι καλά και δεν μου το λέει...»
Έχεις δουλέψει μέχρι και «υποδοχή» σε μαγαζί και όλα αυτά ενώ ήσουν γνωστή. Ένιωσες ποτέ άσχημα;
«Δεν με νοιάζει. Άσε που έχω πάρει και τα εύσημά μου γι’αυτό. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο από τη δουλειά μου, αλλά αν χρειάζεται το κάνω, δεν ντρέπομαι! Έχω διαλέξει πώς θέλω να ζήσω. Για να μην αναγκαστώ να γυρίσω στο πατρικό μου, για να μην κάνω έναν γάμο που δεν θέλω, για να μην είμαι με έναν άντρα που δεν είμαι ερωτευμένη, για να μην ζητάω δανεικά... δουλεύω»
Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;
«Προφανώς. Το θέμα είναι μέχρι πού θα το επιτρέψεις εσύ... Είναι προσβλητικό και ανήθικο να το κάνεις σ’ έναν άνθρωπο που έρχεται να ζητήσει δουλειά ή που τον φώναξες για να τον προσλάβεις. Δεν είναι αντρίκιο!
Έφυγες ή αντέδρασες άσχημα;
«Δεν αντιδρώ ποτέ άσχημα, εκτός κι αν γίνει κάποιος πολύ χυδαίος. Λέω «ευχαριστώ πολύ, δεν ενδιαφέρομαι». Τίποτε άλλο. Επίσης δεν επιδιώκω λύση, γιατί δεν θέλω να δουλεύω με τέτοιους ανθρώπους»
Τελευταία η σεξουαλική παρενόχληση γίνεται και μέσα από τα social media. Σου έχει συμβεί;
«Έχω πάρει μηνύματα που έλεγαν «τι ωραία που παίζεις στο σίριαλ, «είσαι όμορφη» ή «θα έρθω να σε βρω στο θέατρο». Εκεί καταλαβαίνεις ότι ο άλλος δεν είναι καλά. Έχω μπλοκάρει ανθρώπους εξαιτίας αυτού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved