Σταμάτης Din Dan Done: «Ήμουν ο χοντρούλης της παρέας που έκανε τα αστεία»
Showbiz

Σταμάτης Din Dan Done: «Ήμουν ο χοντρούλης της παρέας που έκανε τα αστεία»

ΟΣταμάτης Din Dan Done εξομολογήθηκε πώς η τηλεόραση του άλλαξε τη ζωή.

Η έκθεση στην τηλεόραση έχει αλλάξει με κάποιον τρόπο τη ζωή σου;

Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι έχω λιγότερο ελεύθερο χρόνο για να βλέπω την 6χρονη κόρη μου, Ηλέκτρα. Πριν από την τηλεόραση είχα διαμορφώσει τα πράγματα έτσι και στη δουλειά μου και στα οικονομικά, ώστε να αρκούμαι σε λιγότερα χρήματα από ό,η παλιότερα, αλλά να έχω περισσότερο χρόνο για να βλέπω το παιδί μου. Ήμουν εντάξει με αυτό το ισοζύγιο, μου άρεσε. Η αναγνωρισιμότητα που έφερε η τηλεόραση νομίζω ήταν περισσότερο σοκ για τους τηλεθεατές που με ήξεραν από το ραδιόφωνο και είδαν τώρα και την εμφάνιση μου!

Φάρσες έκανες από μικρός;

Πάντα έκανα χαβαλέ στη ζωή μου.Ήμουν ο χοντρούλης της παρέας που έκανε τα αστεία. Είχα την τύχη να έχω μέχρι σήμερα τους κολλητούς μου από το δημοτικό, με τους οποίους ζούσαμε από τότε πολύ χαρούμενες οτιγμές.Ήταν όλο μια φάρσα. Ως άνθρωπος πιστεύω ότι οι σχέσεις ξεκινούν από τους φίλους. Αν ένας άντρας συμπεριφερθεί άσχημα στη γυναίκα του, θα έχει άμεση σχέση με το πώς ήταν στην παρέα του κι αν ήταν χορτασμένος από φίλους.

Από τις φάρσες σου σε διάσημους υπάρχει κάποια που ξεχωρίζεις;

Αυτή που έγινε και πιο viral που έκανα με τον πορτιέρη. Την ευχαριστήθηκα και προσωπικά γιατί ήθελα να δω πώς αντιδρούν οι celebrities. Είδαμε να βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό και μάλιστα υπήρχαν και πλάνα που κόπηκαν γιατί κάποιοι έβγαλαν τον ακόμα... καλύτερο εαυτό τους.

Πηγή:Οκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved