Στέλιος Κρητικός-Κάτια Παπαδοπούλου: Περιμένοντας τον ερχομό της κόρης τους
Showbiz

Στέλιος Κρητικός-Κάτια Παπαδοπούλου: Περιμένοντας τον ερχομό της κόρης τους

Ο Στέλιος Κρητικός και η Κάτια Παπαδοπούλου λίγο πριν έρθει στη ζωή το μωρό τους μιλούν για τη ζωή τους και πώς τα παιδιά του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο δέχτηκαν τη σχέση τους.

Στέλιο, πώς αντιμετώπισαν οι δύο γιοι σου τον ερχομό της αδελφής τους;

Στέλιος: Χάρηκαν πολύ. Η επιθυμία τους, άλλωστε, ήταν να είναι κορίτσι.

Κάτια: Ναι, τα αγόρια το ήθελαν πολύ.

Κάτια έχεις πολύ καλές σχέσεις με τους γιους του Στέλιου;

Κάτια: Δεν σου κρύβω ότι οτην αρχή είχα αγωνία γι' αυτό, αλλά τα πράγματα ήρθαν τόσο ωραία, που ποτέ δεν υπήρξε κανένα αρνητικό συναίσθημα ούτε από εκείνα ούτε από εμένα. Έγιναν όλα τόσο εύκολα. Σαν να υπήρχαν από πάντα στη ζωή μου, να έρχονταν στο σπίτι και να ήμασταν πάντα όλοι μαζί.

Στέλιος: Δεν υπήρξαν ποτέ στιγμές αμηχανίας. Δύο φορές την εβδομάδα έρχονται στο σπίτι μας, έχουν το δικά τους δωμάτιο και κοιμόμαστε όλοι μαζί.

Κάτια, σε προβλημάτισε ποτέ το γεγονός ότι ο Στέλιος είχε ήδη έναν γάμο και δυο παιδιά;

Κάτια: Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή ο Στέλιος μου φέρθηκε με τέτοιον τρόπο, ώατε να μην έχω καθόλου ενδοιασμούς. Μπορεί οι γύρω μου να είχαν, εγώ όμως όχι. Ο Στέλιος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή άτι αυτό δεν θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημα για εμάς.

Στέλιο, αγχώνεσαι που στο εξής θα μεγαλώνεις τρία παιδιά;

Στέλιος: Δεν μου έχει περάσει ούτε μια στιγμή από το μυαλό ότι θα δυσκολευτώ. Νιώθω πολύ δυνατός και ικανός να ανταπεξέλθω, και οποιαδήποτε δυσκολία κι αν έρθει, δεν τη σκέφτομαι. Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι ότι θα ζοριστώ. Μπορώ να στερηθώ πράγματα για να προσφέρω τα πάντα στα παιδιά μου.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved