Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Άφησε την  υποκριτική για την Μύκονο
Showbiz

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Άφησε την υποκριτική για την Μύκονο

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η ηθοποιός, η οποία έχει συμμετάσχει σε σειρές όπως οι «Επτά θανάσιμες πεθερές» και τα «Κλεμμένα όνειρα», διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της πλάι στον αγαπημένο της Μιχάλη, που ασχολείται με τις τουριστικές επιχειρήσεις και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο κοσμικό νησί.

Το ζευγάρι ύστερα από έξι χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, κι έτσι η Τριαντάφυλλη πήγε να μείνει μόνιμα στην Μύκονο.

«Το υπέροχο φως της Δήλου και της Μυκόνου είναι τόσο μαγικό! Επίσης, το νησί των ανέμων αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών, όπου μια γνωριμία ίσως είναι το εισιτήριο για να κυνηγήσεις καλύτερα το όνειρό σου στο εξωτερικό» λέει η ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα, και συνεχίζει: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα, που, από την πρώτη κιόλας στιγμή, μου άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο στη ζωή μου. Με ευχαριστεί που οι άνθρωποι στο νησί “αγκάλιασαν” το εργαστήρι. Επίσης, χαίρομαι, γιατί τόσο τα μικρά παιδιά όσο και τα μεγαλύτερα θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από το θέατρο χωρίς βαρετά μαθήματα και ατέλειωτες ομιλίες, αλλά διασκεδάζοντας, αφού μέσα από διαφορές ασκήσεις έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους. Στο τέλος του τριμήνου θα ανεβάσουν την πρώτη τους παράσταση και το ντεμπούτο τους στο σανίδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved