Γιώργος Λεμπέσης: Το πρόβλημα με την καρδιά του και ο επικείμενος γάμος του
Showbiz

Γιώργος Λεμπέσης: Το πρόβλημα με την καρδιά του και ο επικείμενος γάμος του

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του, το οποίο πλέον ανήκει στο παρελθόν, αλλά και τη μεγάλη ημέρα που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv ο Γιώργος Λεμπέσης.


Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, την περίοδο που βρισκόταν εκτός δισκογραφίας, λόγω του στρες και του άγχους για το πώς θα εξελιχθεί η πορεία της καριέρας του, κλίθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Ο Γιώργος Λεμπέσης, βρέθηκε στο νοσοκομείο και έδωσε μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημα το οποίο κλόνισε πολύ και τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Με τη σωστή φαρμακευτική αγωγή όμως που του συνέστησαν οι γιατροί και τη βοήθεια της συντρόφου του Σοφίας που δεν έφυγε από το πλευρό του ούτε στιγμή, ο τραγουδιστής κατάφερε να ξεπεράσει δυσκολίες που αντιμετώπιζε και να αναρρώσει πλήρως.


Σήμερα, ο Γιώργος Λεμπέσης κοιτάζει το μέλλον και χαμογελά, αφού το φετινό καλοκαίρι τον βρίσκει με νέα δισκογραφική δουλειά αλλά και ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved