Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο έρωτας με τον Άλεξ και η επιθυμία για τρίτο παιδί!
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο έρωτας με τον Άλεξ και η επιθυμία για τρίτο παιδί!

Λάµπει από ευτυχία τους τελευταίους µήνες η Ντορέττα Παπαδημητρίου αφού µοιάζει να έχει βρει στο πρόσωπο του αρχιτέκτονα και industrial designer Άλεξ Φραντζολίνι το άλλο της µισό, διανύοντας ίσως µία από τις πιο όµορφες φάσεις στην προσωπική της ζωή.

Η καθηµερινότητά της έχει αποκτήσει µια φρέσκια προοπτική, για την οποία η ίδια η παρουσιάστρια δεν παραλείπει να µιλά σε φίλους της ή να αφήνει τρυφερά υπονοούµενα στον «αέρα» της εκποµπής της «καλημερούδια» στο Mega. «Σκέφτοµαι και ένα τρίτο παιδί. Έχω φυσικά τον ∆ιονύση και τον Φίλιππο, αλλά θα το σκεφτόµουν... Ναι, έχω µπει σε µια τέτοια διαδικασία», εξοµολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη - µια επιθυµία που επαναλαµβάνει συχνά πυκνά και µέσα από τα «Καληµερούδια» της.
Ο χρόνος φαίνεται να έχει λειτουργήσει ως σύµµαχος για τη σχέση της, κάτι που τρέφει την ανάγκη της για ένα παιδί µε τον άντρα µε τον οποίο είναι ερωτευµένη. Ανέκαθεν είχε αδυναµία στα παιδιά, αλλά τώρα η σκέψη να γίνει και πάλι µανούλα µοιάζει να έχει ωριµάσει µέσα της περισσότερο από ποτέ. Με τον νέο της αγαπημένο έχει βρει την απόλυτη ισορροπία, αφού είναι ένας άνθρωπος που της παρέχει συναισθηµατική ασφάλεια, όπως εξηγούν φίλοι της. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η όµορφη Ντορέττα έχει αρχίσει να φλερτάρει µε την ιδέα του επόµενου βήµατος, όπως επιβεβαιώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της: «Είναι αλήθεια! Η Ντορέττα νιώθει τόσο καλά που δεν αποκλείει το ενδεχόµενο ενός δεύτερου γάµου. Αν η σχέση προχωρήσει, γιατί όχι;» λέει στη real. Το ζευγάρι είναι περίπου οκτώ µήνες µαζί, αλλά το δέσιµό τους µεγαλώνει µε ταχείς ρυθµούς. Αποφεύγουν να δίνουν λαβές για σχόλια στη δηµοσιότητα και έπειτα από κάποιες κοινές φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν έχουν γίνει πιο επιφυλακτικοί. ∆εν επιλέγουν πολυσύχναστα µέρη για τις εξόδους τους και προσπαθούν να κρατούν χαµηλούς τόνους για την ιδιωτική τους ζωή. Ο χρόνος τους εξάλλου είναι περιορισµένος, αφού τόσο οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις εκατέρωθεν όσο και η ανάγκη της Ντορέττας να µη λείπει από τα παιδιά της περιορίζουν αρκετά τις ώρες που µπορούν να µοιραστούν οι δυο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved