Νάντια Μπουλέ: Τα κακεντρεχή σχόλια και τα δημοσιεύματα  για την προσωπική της ζωή
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Τα κακεντρεχή σχόλια και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Η Νάντια Μπουλέ  μιλά για τα κακεντρεχή σχόλια, αλλά και για την εποχή που έβλεπε δημοσιεύματα με την προσωπική της ζωή.

Πώς αντιμετωπίζεις τα κακεντρεχή σχόλια;
Δεν είμαι άνθρωπος που γενικά απαντάει. Δεν είναι πάντα εύκολο γιατί όταν ακούς μια χοντράδα, αυθόρμητα θέλεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Αλλά επειδή δεν νομίζω ότι τις περισσότερες φορές αυτό βγάζει σε καλό, κρατάω τις αποστάσεις μου.

Υπήρξε μια εποχή που η προσωπική σου ζωή ήταν στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών, ενώ τώρα έχεις καταφέρει να το αποτρέψεις.
Όταν κάνεις πρωινή ζώνη, όπως τότε, τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου. Οταν έχεις την εμπειρία του παρελθόντος και μεγαλώνεις, ωριμάζεις και καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να προστατέψεις τη ζωή σου, κινείσαι και αντίστοιχα.

Είσαι ευτυχισμένη;
Νιώθω πολύ δημιουργική, αλλά και πολύ θυμωμένη με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα. Θεωρώ ότι η γενιά μου είναι πολύ αδικημένη. Της έχουν ρίξει ένα βάρος κοινωνικό και οικονομικό , που δεν της αξίζει, το οποίο με πολύ μεγάλη δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίσει. Στην καλύτερή μας φάση , την πιο δημιουργική νιώθω ότι μας κόβουν τα φτερά.

Έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας;
Αν είχα μπει, φαντάζομαι ότι θα είχα επιδιώξει.
Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved