Νικολέτα Καρρά: «Στον Φώτο θαυμάζω την ευφυΐα του»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Στον Φώτο θαυμάζω την ευφυΐα του»

Η Νικολέτα Καρρά σε συνέντευξή της μίλησε για τη ζωή της μετά τον γάμο της.

Κεφάλαιο προσωπική ζωή. Θέατρο και γυρίσματα. Χρόνος για το σύζυγο σου, Φώτο Πιττάτζη, υπάρχει;

Η σχέση μου με το σύζυγο μου δεν έχει καμία διαφορά από τα ζευγάρια που δουλεύουν και οι δύο. Ειδικά φέτος, που ο Φώτος έχει έρθει Αθήνα καθώς έχει ανοίξει δικηγορικό γραφείο και εδώ, είμαστε συνέχεια μαζί, αλλά βλεπόμαστε λίγο.

Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Πάμε για τα έξι.

Υπήρξε κάποιο διάστημα που μείνατε μακριά ο ένας από τον άλλον έπειτα από καβγά;

Όχι, ποτέ.

Πώς πετυχαίνονται οι ισορροπίες μέσα σ' ένα γάμο;

Ο γάμος για να διατηρηθεί θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Στη δική μας περίπτωση τουλάχιστον συμβαίνει, γιατί συνήθως προσπαθεί περισσότερο η γυναίκα. Έχω έναν άντρα που ενδιαφέρεται για τη σχέση μας και είμαι χαρούμενη γι αυτό. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, μπορεί να μην το άντεχα. Πριν παντρευτώ ήμουν ανεξάρτητη, δεν είχα μάθει να σκέφτομαι για δύο, αλλά για έναν, καθώς ήμουν μόνη από πολύ μικρή. Οπότε, για μένα θα ήταν δύσκολο να πρέπει να κουμαντάρω μόνη το οικοδόμημα του γάμου. Χαίρομαι που και οι δύο σκεφτόμαστε για δύο.

Είστε εσείς η κυρίαρχη φωνή στο σπίτι σε θέματα αποφάσεων ή εκείνος;

Θέλω να παίρνει αποφάσεις ο Φώτος για τι του έχω τεραστία εμπιστοσύνη και θεωρώ πως ό,τι κάνει και λέει είναι σωστό. Επίσης, εγώ είμαι τρομερά αναποφάσιστη. Από την άλλη, εκείνος θέλει να έχει τη δική μου γνώμη, οπότε είναι μοιρασμένα τα πράγματα.

Τι συνεχίζετε να θαυμάζετε στο σύζυγο σας;

Πάρα πολλά. Καταρχήν, την ευφυΐα του. Το ταλέντο του στις κοινωνικές σχέσεις. Κερδίζει τους ανθρώπους από την πρώτη στιγμή. Επίσης, είναι πολύ καλλιεργημένος, ακόμη και για τη δική μου δουλειά ξέρει περισσότερα απ' όσα εγώ. Είναι λάτρης των Τεχνών και η ευαισθησία του αυτή ίσως είναι ένα από τα στοιχεία που μας έφεραν κοντά.

Εκείνος, τι σας έχει πει ότι θαυμάζει σε σας;

Δεν ξέρω, δεν τον έχω ρωτήσει, αλλά φαντάζομαι τα πάντα, κι έτσι θα έπρεπε νομίζω. (Γέλια)

Η οικογένεια σας θα θέλατε να μεγαλώσει;

«Φυσικά, και θα μεγαλώσει κάποια στιγμή. Επειδή με ρωτούν συνέχεια, έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να αποκτήσω παιδί και ότι θα συμβεί».

Ίσως σας ρωτούν επειδή έχουμε πολλές εγκυμοσύνες το τελευταίο διάστημα.

«Το ότι θέλω να κάνω παιδί, δε σημαίνει ότι είναι προτεραιότητα μου ούτε ότι ζω με το άγχος μιας εγκυμοσύνης. Δεν έχω μπει σ’αυτή τη διαδικασία. Αν ήταν προτεραιότητα μου, θα το είχα κάνει. Το έχω αφήσει χαλαρά και όποτε θέλει ας έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο».

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved