Η Φαίη Σκορδά μόνο με την… πετσέτα της!
Showbiz

Η Φαίη Σκορδά μόνο με την… πετσέτα της!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η σημερινή και η φωτογράφηση της Φαίης Σκορδά είναι πιο sexy από ποτέ, ενώ παράλληλα η παρουσιάστρια μοιράζεται και τα μυστικά της ομορφιάς της για να… εντυπωσιάσετε τον Βαλεντίνο σας. 

Η παρουσιάστρια πόζαρε για το περιοδικό People μόνο με την πετσέτα της και αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της.

«Το βαμβάκι πρέπει να βγαίνει λευκό για να έχει γίνει σωστό ντεμακιγιάζ» λέει, πριν φορέσει μια κρέμα ημέρας με αντιηλιακή προστασία και χωθεί μέσα στο άνετο τζιν παντελόνι και το Τ-shirt της. Αμέσως μετά είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Θα πήγαινε αμακιγιάριστη; «Επειδή στην εκπομπή βάφομαι καθημερινά και πολύ, στις προσωπικές μου στιγμές πολλές φορές κυκλοφορώ χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Μπορεί να βάλω bb cream και ένα lip gloss για να φαίνεται το πρόσωπο πιο λαμπερό. Στα μεγάλα κέφια, θα βάλω και ένα κόκκινο κραγιόν. Το αγαπώ χειμώνα-καλοκαίρι».

Η τέλεια βάση για φυσικό μακιγιάζ

«Πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ, βάζω πάντα λίγη ενυδατική κρέμα και την αφήνω να στεγνώσει πολύ καλά. Εγώ, αντί για βαριές βάσεις μακιγιάζ, συνηθίζω να χρησιμοποιώ μια bb cream με χρώμα, που είναι και ενυδατική και έχει αντιηλιακή προστασία, καλύπτει μικροατέλειες διακριτικά και ουσιαστικά παίρνει το χρώμα της επιδερμίδας. Απλώνω την bb cream με τα δάχτυλα σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη, καθώς δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα στο κραγιόν, όπως και κάτω από τα μάτια. Σημαντικό tip είναι να την απλώσεις και στο λαιμό, ώστε να μην κάνει διχρωμία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved