Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το πρόβλημα υγείας, οι ίντριγκες και οι κόντρες
Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το πρόβλημα υγείας, οι ίντριγκες και οι κόντρες

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πηγαίνει συχνά καλεσμένος σε εκπομπές και δεν παραχωρεί συνεντεύξεις ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης;

«Πρώτον, είναι το φορτωμένο μου πρόγραμμα. Γυρίσματα για το «Μάλιστα, σεφ!», πρόβες και παραστάσεις με τους Αγάμους Θύτας και, τέλος, το «Έγκλημα και τιμωρία». Από την άλλη, προβάλλομαι αρκετά μέσα από τη σειρά, από τις επαναλήψεις, δεν θα μου κάνει καλό το περισσότερο. Δεν μου αρέσει η υπερέκθεση. Για τα δικά μου μέτρα, το έχω παρακάνει» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Δεν έχετε υπάρξει ποτέ μέρος ίντριγκας-κόντρας... Πώς το καταφέρνετε;

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος. Αλλά να σας το πω και αλλιώς. Και ένταση να υπήρχε σε μια συνεργασία, γιατί έπρεπε να δημοσιοποιηθεί; Το μόνο που κοιτάζω εγώ είναι το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Είναι θέμα χαρακτήρα, έχω υψηλούς τόνους αλλά τους κρατάω για τις στιγμές που πρέπει.»

-Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσατε, αναθεωρήσατε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε;

«Νομίζω πως όχι. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να μιλάω για αυτό το θέμα. Ολοι περνάμε τα δικά μας προ-βλήματα, γιατί να ασχοληθεί κάποιος μ' εμένα; Ο μόνος λόγος που μίλησα για τπ συγκεκριμένη υπόθεση είναι επειδή δεν ήθελα να υπάρξει κάποια διαστρέβλωση στα όσα θα γραφτούν. Σου συμβαίνει κάτι και κάνουν λες και ήρθε το τέλος του κόσμου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved