Νίκος Βερλέκης: «Για καλάμι δεν ξέρω, αλλά όταν είσαι νέος, το παίρνεις λίγο πάνω σου»
Showbiz

Νίκος Βερλέκης: «Για καλάμι δεν ξέρω, αλλά όταν είσαι νέος, το παίρνεις λίγο πάνω σου»

O Νίκος Βερλέκης έχει αποφασίσει να κρατά χαμηλό προφίλ.

«Ο συγγραφέας λέει πως τα παλικάρια είναι σεμνά σαν τις κοπέλες. Πρέπει κανείς να είναι όσο πιο σεμνός γίνεται» τόνισε στο Χάι.

-Αυτό είναι τρόπος ζωής. Δεν είναι συνεχώς το όνομα σας στη δημοσιότητα...

«Γιατί να είναι; Θεωρώ πως η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι σεμνή. Το πιστεύω αυτό που λέω. Κι αυτό που λένε για τους νέους συναδέλφους πως είναι περίεργοι και παράξενοι... Υπάρχουν και τέτοιοι. Αλλά ας μη βλέπουμε τα κακά παραδείγματα μόνο. Έχουμε και καλούς συναδέλφους. Έχω συναντήσει πολλά ταλαντούχα νέα παιδιά που έχουν κι ένα ακόμα προσόν. Είναι και μορφωμένα κάτι που κάποιοι παλιοί συνάδελφοι δεν ήταν. Είχαν αυτό που λέμε το ταλέντο και τον αυθορμητισμό, αλλά τα σημερινά παιδιά έχουν και γνώση. Ναι, έχει δυσκολέψει πολύ το επάγγελμα και πρέπει κάποιος να έχει και γνώσεις Έτσι. Τα νέα παιδιά έχουν και γνώση και σεμνότητα. Υπάρχει κι ένα 10% που δεν έχει σεμνότητα, αλλά τι να κάνουμε; Είναι και μια περίεργη εποχή, κι επομένως τα συγχωρείς κι αυτά.»

-Φτάσατε στο σημείο να καβαλήσετε το καλάμι; Στις αρχές σας> γνωρίζοντας την επιτυχία;

«Για καλάμι δεν ξέρω, αλλά όταν είσαι νέος, το παίρνεις λίγο πάνω σου. Μερικές φορές σε σπρώχνει κι ο κόσμος. Αν είσαι ενθουσιασμένος σαν νέος και ακούς πώς είσαι καλός, το καβαλάς το καλάμι. Στους περισσότερους συμβαίνει. Το καλάμι συνήθως σπάει. Δεν αντέχει πολύ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved