Λάμπρος Φισφής: «Για να τους κάνεις να γελάσουν, φτύνεις αίμα…»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Για να τους κάνεις να γελάσουν, φτύνεις αίμα…»

Πώς βρέθηκε να κάνει stand up comedy στην Ολλανδία ο Λάμπρος Φισφής;

«Όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο και το στρατό ήθελα να φύγω από την Ελλάδα για λίγο και αποφάσισα να πάω στο Άμστερνταμ. Αρχικά ξεκίνησα με άλλες δουλειές, αλλά ,κάποια στιγμή -όταν έχασα τη δουλειά μου- είπα να δοκιμάσω επιτέλους το stand up comedy. Για τα πρώτα τρία χρόνια το έκανα χωρίς να πληρώνομαι, οπότε αναγκαστικά έκανα ό,τι περίεργη δουλειά υπήρχε για να συντηρούμαι. Αλλά κάποια στιγμή τα κατάφερα και άρχισα να ζω από αυτό» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Σκληρό το πρόσωπο της ζωής στην Ολλανδία;

«Έχει πολλές διαφορές με τη ζωή στην Ελλάδα. Κάποιες καλές, όπως μετακίνηση με ποδήλατο, και άλλες κακές, όπως μετακίνηση με ποδήλατο όταν έξω έχει -5 βαθμούς Κελσίου! Οι Ολλανδοί γενικώς ως κοινό έχουν σίγουρα ένα πιο σκληρό πρόσωπο από τους Έλληνες. Ζορίζεσαι αρκετά για να τους κάνεις να χαμογελάσουν. Για να τους κάνεις να γελάσουν, φτύνεις αίμα».

-Λισαβόνα και ξερό ψωμί;

«Η Λισαβόνα είναι λίγο σαν δεύτερη χώρα μου. Είναι η γυναίκα μου από εκεί και έτσι περνάω τα καλοκαίρια μου στην άλλη μεριά της Ευρώπης».

-Συγκριτικά, πώς είναι η καθημερινότητα τους;

«Είναι πολύ κοντά στους Έλληνες ως λαός. Έχουμε πολλά κοινά. Καλό κρασί, ωραίο λάδι, μνημόνια. Νομίζω ως χώρες εδώ και χρόνια συναγωνίζονται στο ποια είναι η χειρότερη. Οπότε, ως ζευγάρι με τη γυναίκα μου είμαστε καταδικασμένοι στο χρέος και από τις δύο χώρες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved