To μήνυμα του Λιβιεράτου για τον Παντελή Παντελίδη και τις δυο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο
Showbiz

To μήνυμα του Λιβιεράτου για τον Παντελή Παντελίδη και τις δυο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έγραψε ένα μήνυμα στο facebook για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και αναφέρθηκε και στις δυο κοπέλες που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: «
Οταν ενας ανθρωπος φευγει απο τη ζωη τοσο ξαφνικα και τοσο ασχημα η θλιψη ειναι το απολυτα αυθόρμητο και φυσικογικο συναισθημα ενος συνανθρωπου του.
Ποσο μαλλον οταν προκειται για εναν νεο ανθρωπο που και μεσα απο το εργο του αγαπηθηκε ή μισήθηκε ή σχολιαστηκε ή απασχολησε γενικότερα
Η θλιψη και η στεναχώρια μεγαλωνει οταν φευγοντας αυτος ο ανθρωπος αθελα του παρασυρει στη θλιψη και τη συντριβή και δυο αλλες οικογενειες που τα παιδια τους ετυχε να βρισκονται μαζι του, διπλα του, στην τελευταια στιγμη της ζωης του και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές υποφερουν σωματικα και ψυχολογικα.
Δυο νεα κοριτσια λοιπον αυτη τη στιγμη περνουν απιστευτα δυσκολες ωρες εχοντας τραυματιστει σοβαρα σωματικα και ψυχικα!!
Το ενα απο αυτα τυχαινει να ειναι μελος της ομαδας του Dames που συνεργαζομαι αυτόν τον καιρό.
Ως ελαχιστη λοιπον συμπαρασταση στις δυσκολες στιγμες της ιδιας αλλα και της οικογενειας της θεωρω ομοφωνα με τους υπολοιπους συνεργατες μου οτι σημερα οφειλουμε να ακυρωσουμε την προγραμματισμενη μας εμφανιση με τους OTHERVIEW στο DAMES και να προσευχηθουμε να αναπαυτει η ψυχη του συνανθρώπου μας Παντελή Παντελίδη και να σταθουμε πλαι στα κοριτσια και τις οικογένειες τους με όποιον τροπο μπορει ο καθενας μας!
Επίσης να προβληματιστουμε σοβαρα ολοι μας και να γινουμε στη ζωη μας οσο πιο προσεκτικοι μπορουμε για να μη θρηνουμε αδικα ψυχες που μπορει ποτε να μη συνελθουν απο μια φοβερα τραυματική εμπειρια.
Να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε γιατι η ζωη σας και πολυτιμη ειναι και ειναι μία και μοναδική!!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved