Ανθούλα Κατσιματίδη: Τι λέει για την αυτοβιογραφική παράσταση που ανέβασε
Showbiz

Ανθούλα Κατσιματίδη: Τι λέει για την αυτοβιογραφική παράσταση που ανέβασε

Η Ανθούλα Κατσιματίδη μεγάλωσε με το «τι θα πει ο κόσμος». Η ηθοποιός θέλησε αυτό να το κάνει παράσταση.

«Ναι, είναι αυτοβιογραφική, διάρκειας εξήντα λεπτών, και παίζω διάφορους χαρακτήρες. Τη μάνα μου, τον πατέρα μου, τα αδέρφια μου...» είπε στο Hello
Θα σ’ ενδιέφερε να τη φέρεις στην Ελλάδα;
«Μ' ενδιαφέρει πάρα πολύ. Γιατί όσοι Έλληνες την έχουν δει, που δε με γνωρίζουν όλοι, ταυτίζονται με κάποιους από ιούς χαρακτήρες. Και πιστεύω ότι πολύς κόσμος μπορεί να βοηθηθεί μέσα απ' αυτό το έργο. Στην παράσταση μιλάω για το χαμό των δύο αδερφών μου, αλλά και γι' αυτόν του πατέρα μου. Και μέσα από τη λύπη βγαίνει αρκετό χιούμορ»
Μετά απ' όσα έχεις ζήσει, ποιο είναι το πρώτο που σκέφτεσαι κάθε πρωί που ξυπνάς;

«Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και να προοδεύω. Παρά την οδύνη, αυτά τα γεγονότα μ' έκαναν πιο δυνατή και μ' έμαθαν να σκέφτομαι πιο «αντρικά», ειδικά όσον αφορά στις δουλειές. Πλέον, τα κάνω όλα μόνη μου, δεν έχω κάποιον άνδρα να με βοηθάει»
Είσαι επιχειρηματίας, ηθοποιός, φιλάνθρωπος. Αν έπρεπε να βάλεις μια ετικέτα στον εαυτό του, ποια θα ήταν;
«Πολύ δύσκολη ερώτηση. Νομίζω πως δεν έχω συγκεκριμένη απάντηση. Το ψάχνω, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι έχω να κάνω πάρα πολλά ακόμα.
Τα παιδιά σου θα τα μεγάλωνες με το τρόπο που σε μεγάλωσαν οι δικοί σου;
«Θα σου πω κάτι. Βλέπω οικογένειες που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους εντελώς διαφορετικά από τους γονείς μου και σκέφτομαι: «Ευτυχώς που μεγάλωσα έτσι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved