Κρίστοφερ Γεωργίου: «Ο Ανδρέας είναι ο καλύτερος αδελφός που θα μπορούσε ο Θεός να μου στείλει»
Showbiz

Κρίστοφερ Γεωργίου: «Ο Ανδρέας είναι ο καλύτερος αδελφός που θα μπορούσε ο Θεός να μου στείλει»

Ο Κρίστοφερ Γεωργίου μίλησε σε συνέντευξή του για τον αδελφό του, Ανδρέα.

Υπήρξε ο αδερφός σου Ανδρέας Γεωργίου, η αιτία για όλα όσα τουλάχιστον επαγγελματικά, ήρθαν στο δρόμο σου το τελευταίο χρονικό διάστημα; Αν ναι, τότε πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Είμαστε αγαπημένοι και πιστεύουμε ο ένας στον άλλον. Είμαι εκεί γι’ αυτόν και αυτός εκεί για μένα. Ο δρόμος όμως δεν είναι εύκολος για κανέναν. Θα πατήσεις αγκάθια, θα πέσεις, θα χτυπήσεις, θα ξανασηκωθείς, θα ξαναχτυπήσεις. Τα όσα καλά ήρθαν στο δρόμο μας ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αγάπης και αφοσίωσης, όχι μόνο από εμένα και τον Ανδρέα αλλά και από όλη την ομάδα. Στην αρχή με ενοχλούσε που πολλοί πίστευαν πως ό,τι κάνω μπορώ και το κάνω επειδή «είμαι αδερφός του Ανδρέα». Ο κόσμος όμως, μου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι πιστεύει σε μένα, σέβεται και αναγνωρίζει τη δουλειά μου και αυτό μου δίνει δύναμη και αυξάνει τον αυτοσεβασμό μου.

Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ότι πολλοί ενδεχομένως να κάνουν μια σύγκριση ανάμεσα σε εσένα και τον Ανδρέα;

Αυτό συμβαίνει ναι, όχι μόνο με μένα και τον αδερφό μου. Όλοι συγκρίνονται με όλους. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Είναι μέρος της δουλειάς μας.

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στον Ανδρέα και που πιθανόν θα ήθελες να είχες πάρει από αυτόν;

Από πού να ξεκινήσω; Κάθε μέρα ξεχωριστά μου δίνει κάτι καινούριο να θαυμάσω σ’ αυτόν. Πραγματικά δεν το λέω επειδή είναι αδερφός μου, με το χέρι στην καρδιά το είπα πολλές φορές και θα το ξαναπώ, είναι ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε ο Θεός να μου στείλει για αδερφό. Μπορώ να πω το ίδιο και για τον μικρότερό μας αδερφό Ραφαέλλο όπως επίσης και για την αδερφή μας Ξένια.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved