Παντελίδης: Όλα όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση- Μια λαμαρίνα σκότωσε τον τραγουδιστή
Showbiz

Παντελίδης: Όλα όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση- Μια λαμαρίνα σκότωσε τον τραγουδιστή

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο δυστύχημα ήταν ακαριαίος.

Η λυγισμένη λαμαρίνα που πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια της ανατροπής του οχήματος στην επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι τα κιγκλιδώματα δεν άντεξαν την ταχύτητα και το βάρος του αυτοκινήτου. Έπρεπε να έχουν αλλαχθεί, αλλά αυτό δεν είχε συμβεί. Όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις μπάρες τα σίδερα υποχώρησαν, το αυτοκίνητο άρχισε να σέρνεται με το πλάι μέχρι που ανατράπηκε και μια από τις λαμαρίνες χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο τραγουδιστή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας, «Ελεύθερος Τύπος, ο ίδιος συμπαγής πάσσαλος από χάλυβα τραυμάτισε στα χέρια και στα πόδια και την 30χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία καθόταν ακριβώς πίσω από τον τραγουδιστή. Η κατάσταση υγείας της Μίνας εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.
Η 21χρονη συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρότερα κι έδωσε κατάθεση την Παρασκευή. Η σοκαρισμένη κοπέλα είπε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε, καθώς όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, εκτιμώντας ότι «δεν πρέπει να είχαμε μεγάλη ταχύτητα».
Η 21χρονη βρίσκεται σε κατάσταση μετατραυματικού σοκ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμβάλει περαιτέρω στις έρευνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved