Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Προέρχομαι από οικογένεια με πολλά διαζύγια »
Showbiz

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Προέρχομαι από οικογένεια με πολλά διαζύγια »

Πώς ήταν στις σχέσεις του ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος; Είχε ποτέ τη σκέψη της δέσμευσης και το φόβο που φέρνει στους άνδρες;

«Έχω περάσει φάση σε άλλες ηλικίες που ήμουν έτσι. Άφηνε η κοπέλα μου την οδοντόβουρτσα ή το υγρό φακών στο μπάνιο και φρίκαρα!» τόνισε στο 7 Μέρες Tv.

- Η απόφαση γιο το γάμο ήρθε ως φυσική κατάληξη;

«Ήταν περισσότερο μια πιο αυθόρμητη κίνηση. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί όταν της έκανα πρόταση γάμου και δεν είχαμε κάνει ποτέ κουβέντα για το πού πάει η σχέση μας. θέλω να πιστεύω για το δικό μου χαρακτήρα ότι ποτέ δεν θα παντρευόμουν γι' αυτό το λόγο.»

- Την αιφνιδίασες, δηλαδή;

«Απόλυτα.»

-Δεν σε είχε για τύπο που παντρεύεται;

«Κανείς από τους δύο μας δεν είναι τέτοιος τύπος. Κανένας φίλος μας δεν το περίμενε. Ειδικά φίλοι που μας ξέρουν από πιο παλιά δεν περίμεναν ότι θα ήμασταν από αυτούς που θα παντρευτούν νωρίς, για κανέναν από τους δυο μας.»

- Η σκέψη της μονιμότητας είναι μεγάλη δέσμευση.

«Φρικάρει πολύ κόσμο. Εγώ επειδή προέρχομαι από οικογένεια με πολλά διαζύγια, δεν νιώθω ότι η δέσμευση είναι τρομερά μεγαλύτερη, αν έχω παντρευτεί ή όχι. Δεν θεωρώ ότι αυτό θα είναι το πρόβλημα μου αν θελήσω κάποια στιγμή να χωρίσω ή αν θελήσει εκείνη να χωρίσουμε. Το πρόβλημα μας θα είναι αν τελείωσε η σχέση μας, η αγάπη μας, ο ερωτάς μας. Ο ίδιος ο γάμος για μένα έχει περισσότερο ένα συμβολισμό- ήταν μια επιθυμία να κοινωνήσουμε τη χαρά μας που είμαστε μαζί. Και για τη συνέχεια, μια πίστη ότι και μέσα από τα προβλήματα και τις αντιξοότητες θα τα βρούμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved