Πάρις Σκαρτσολιάς: «Δεν μπορούσα, προσπαθούσα για να το κάνω…»
Showbiz

Πάρις Σκαρτσολιάς: «Δεν μπορούσα, προσπαθούσα για να το κάνω…»

Έγινε ηθοποιός από πολύ μικρή ηλικία. Πώς ξεκίνησε την υποκριτική ο Πάρις Σκαρτσολιάς

«Η σύζυγος του πατέρα μου είναι ηθοποιός, η Ελένη Φίλιππα, και είναι φίλη του Χάρη Ρώμα. Από έναν καφέ μαζί τους όταν ήμουν δώδεκα χρόνων προέκυψε το "Καφέ της Χαράς» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Και μετά;

«Μόλις τελείωσε η σειρά, έκανα τρεις με-ταγλωττίσεις και μετά μάλλον κουράστηκα. Αρνιόμουν συνεχώς όποια πρόταση προέκυπτε κατηγορηματικά. Σπούδασα παιδαγωγικά και ήμουν έτοιμος να φύγω έξω μετά το καλοκαίρι, για να συνεχίσω στην ψυχολογία, που μου άρεσε και μου αρέσει πάρα πολύ. Ένα βραδάκι που έβλεπα την αγαπημένη μου σειρά, το "Game of thrones " χτυπάει το κινητό μου, άγνωστο νούμερο που συνήθως αγνοώ, αλλά το σήκωσα. Ήταν η Κερασιά Σαμαρά, που γνώριζα από το "Καφέ της Χαράς". Μια συζήτηση μαζί της μάλλον ήταν καθοριστική, αφού βρέθηκα στη δραματική σχολή που δίδασκε και αμέσως μετά ήρθε το "Ταμάμ"».

-Έχετε ασχοληθεί και με τη μουσική;

«Φτιάξαμε μια μπάντα μαζί με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, επίσης από το "Ταμάμ" και πήγε και πολύ καλά. Γράψαμε μουσική, είχαμε την τύχη και υπογράψαμε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, αλλά τελικά εγώ έφυγα. Δεν μπορούσα, προσπαθούσα για να το κάνω και σκέφτηκα ότι για να μην μπορώ και να προσπαθώ, μάλλον σημαίνει ότι έχω κατασταλάξει κάπου αλλού. Βγήκαμε με τα παιδιά, τους είπα την απόφαση μου και ότι θα ήταν δίκαιο για όλους, ούτε εγώ να τους κρατώ πίσω ούτε εκείνοι να με πιέζουν ψυχολογικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved