Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν είμαι της σταθερής εικόνας, δεν μπορώ να στέκομαι ακίνητη»
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν είμαι της σταθερής εικόνας, δεν μπορώ να στέκομαι ακίνητη»

Πώς ξεκίνησε να ασχολείται η Τζωρτζίνα Λιώση την υποκριτική;

«Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν ήδη στο πανεπιστήμιο, πέρασα ένα δοκιμαστικό για την ταινία "Κανένας" του Χρήστου Νικολέρη. Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον και το σενάριο και ο τρόπος που με καθοδηγούσε ο σκηνοθέτης. Έτσι, από το πρώτο κιόλας γύρισμα ήξερα ότι μου αρέσει πολύ αυτό το πράγμα» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Τι ακολούθησε;

«Συνέχισα τις σπουδές μου και μόλις αποφοίτησα ξεκίνησα ιταλικά. Είχα σκοπό να συνεχίσω για μεταπτυχιακό στη Ρώμη. Τότε προέκυψε μια σειρά στην Τουρκία, το "Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ". Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που κάνει τον αδελφό μου στο "Ταμάμ", ήταν αδελφός μου και σε αυτή τη σειρά. Πήγα, αμέσως μετά έκανα τη δεύτερη ταινία μου, το "Love in the end", και το φθινόπωρο έφυγα για το μεταπτυχιακό».

-Το μόντελινγκ;

«Δεν με κέρδισε ιδιαίτερα πολύ, δεν είμαι της σταθερής εικόνας, δεν μπορώ να στέκομαι ακίνητη, προτιμώ την κινούμενη εικόνα».

-Και μετά ήρθε το «Ταμάμ», κι ένας ρόλος-πρόκληση...

«Αρχικά, όταν διάβασα το ρόλο, μου άρεσε πολύ. Κάναμε ένα πρώτο δοκιμαστικό με το σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους και ένιωσα ασφάλεια. Ήμουν πολύ τυχερή, ένιωσα ότι αυτή η σειρά θα είναι καλή και ήταν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved