Ποιος Ρουβάς; Διαβάστε πόσες φορές έχει κάνει πρόταση γάμου ο Τσιρίλο στην Ασημακοπούλου
Showbiz

Ποιος Ρουβάς; Διαβάστε πόσες φορές έχει κάνει πρόταση γάμου ο Τσιρίλο στην Ασημακοπούλου

Κι εκεί που νομίζαμε ότι μόνο ο Σάκης Ρουβάς παρακαλάει τόσο πολύ την Κάτια Ζυγούλη να τον παντρευτεί… ήρθε η Έλενα Ασημακοπούλου και έφερε τα πάνω κάτω.

-Πόσες προτάσεις γάμου έχεις δεχτεί συνολικά;

«Τέσσερις...»

-Και στις τέσσερις είπες «όχι»;

«Δεν έβγαινε το πρόγραμμα. Η μία αναβλήθηκε λόγω της απώλειας του πεθερού μου, οπότε δεν κάναμε θρησκευτικό αλλά πολιτικό. Η άλλη έγινε τα Χριστούγεννα και θα παντρευόμασταν καλοκαίρι αλλά πάλι κάτι έγινε επαγγελματικά και δεν κανονίστηκε... Την επομένη, μάλιστα, μου είπε ο Μπρούνο: «Αφού δεν παντρευτήκαμε καλοκαίρι θα το κάνουμε Πρωτοχρονιά», αλλά δεν μας έκατσε, και η τελευταία φορά ήταν πέρυσι που μου είπε: «Μη γίνει 5 χρόνων το παιδί, να το κάνουμε νωρίτερα». Δεν έγινε» τόνισε στο You.

- Οι προτάσεις γάμου γίνονται σε συγκεκριμένη ημερομηνία, έχετε κάποια επέτειο, του Αγίου Βαλεντίνου ή τυχαία εκεί που κάθεστε;

«Οι τρεις από τις τέσσερις ήταν Χριστούγεννα. Τον εμπνέει το κλίμα. (γέλια)»

-Γονάτισε και σου έκανε την πρόταση με το μονόπετρο;

«Όχι, θα είχαν μελανιάσει τα γόνατά του από τις προτάσεις. (γέλια)»

-Εσύ και η Κάτια Ζυγούλη έχετε τόσες προτάσεις γάμου στο ενεργητικό σας από τον ίδιο άντρα...

«Είναι λίγο... λόγια του αέρα. Το κάνει απλώς για να το κάνει. Δεν το πιστεύει κατά βάθος αλλιώς θα τα είχε οργανώσει όλα.»

-Και εσύ τι θέλεις; Να σου διαλέξει και νυφικό;

«Όχι, να κλείσει ημερομηνία. Να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το θέμα, όχι μόνο με το οικονομικό κομμάτι. Ήθελα να συμμετέχει σε όλο αυτό. Φαντάσου ότι στον πρώτο-πρώτο προγραμματισμένο γάμο είχαμε κλείσει τα πάντα και δεν έγινε γιατί δύο-τρεις μήνες πριν συνέβη το μοιραίο. Τότε τα είχα κανονίσει όλα εγώ.»

-Αυτά τα κάνουν οι γυναίκες…

«Ο Λιάγκας, όμως, έκλεισε την ημερομηνία και μετά έκανε την πρόταση γάμου στη γυναίκα του!»

-Ξέρει ότι το πρόβλημά σου είναι αυτό;

«Νομίζω πως όχι...»

-Θα το μάθει…

«Γιατί θα το διαβάσει; Κάποια στιγμή είχα πει το παράπονό μου αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο θεωρεί ότι είναι σημαντικός λόγος αυτός για να μην προχωρήσουμε στον θρησκευτικό γάμο. Πέρασαν τα χρόνια και το αφήσαμε κιόλας. Απλώς ήθελα να συμμετέχει περισσότερο σ’ αυτό το κομμάτι και όχι να τα κάνω όλα μόνη μου. Είχα κι ένα μωρό, ήταν δύσκολα.»

-Πώς το θέλεις το νυφικό;

«Δεν έχω πρόβλημα... Και ένα λευκό φόρεμα να έβαζα δεν θα με πείραζε. Δεν έχω την τρέλα του νυφικού!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved