Τανιμανίδης: «Πριν ξεκινήσω το «World Party» είχα δημιουργήσει και αποτύχει σε πάνω από 5 εταιρείες»
Showbiz

Τανιμανίδης: «Πριν ξεκινήσω το «World Party» είχα δημιουργήσει και αποτύχει σε πάνω από 5 εταιρείες»

Σε ποιανού παρουσιαστή τα... παπούτσια θα μπορούσανε να μπούνε από τους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν πάρει το δισάκι τους στον ώμο;

Σάκης Τανιμανίδης: «Να μπω εγώ στου Μαυρίδη, να μπει αυτός στα δικά μου; Γιατί, για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να αλλάξω παπούτσια με κάποια άλλη ταξιδιωτική εκπομπή! Μπορεί κάποιες από αυτές να ήταν καλύτερες, αλλά όλες τους έχουν ένα μειονέκτημα σε σχέση με το «World Party». Κανείς δεν ταξίδευε με τους κολλητούς του!» τόνισε στο TV Έθνος.

Γιώργος Μαυρίδης: «Φοράω νούμερο... 43 και συνήθως αθλητικά. Εάν κάποιος από αυτούς φορούσε το ίδιο νούμερο και το ίδιο στυλ θα το έκανα. Πάντως, δεν μπορώ να φορέσω καθαρά, γυαλιστερά παπούτσια που δεν είναι στο νούμερό μου και δεν έχουν ταλαιπωρηθεί...»

-Όταν αποφασίσατε να απευθυνθείτε στα μεγάλα κανάλια «φάγατε πόρτα»; Υπήρξε απόρριψη πριν από το «ναι» του Alpha;

Σάκης: «Πριν κλείσουμε τη συμφωνία με τον Alpha είχα «φάει πόρτα» πάνω από 6 φορές γι' αυτή μου την ιδέα. Και πριν ξεκινήσω το «World Party» είχα δημιουργήσει και αποτύχει σε πάνω από πέντε εταιρείες (σε διαφορετικούς τομείς). Η αποτυχία όμως είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας. Η επιτυχία είναι ένα παιχνίδι στατιστικής, δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος, εγγυημένος δρόμος προς αυτήν. Πρέπει μόνο να μένεις μέσα στο «παιχνίδι» για αρκετό διάστημα και να προχωράς μπροστά μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. Εάν ο φόβος για την αποτυχία σε κρατάει πίσω, τότε έχεις αποτύχει πριν καν ξεκινήσεις!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved