Βαλεντίνα Ελ Σαγιέτ: «Με δυσκόλεψε γενικά. Ήταν δύσκολος ρόλος…»
Showbiz

Βαλεντίνα Ελ Σαγιέτ: «Με δυσκόλεψε γενικά. Ήταν δύσκολος ρόλος…»

Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά για την Βαλεντίνα Ελ Σαγιέτ; Πώς της έγινε η πρόταση;

«Η πρόταση μου έγινε την τελευταία στιγμή, αλλά δεν ήταν η πρώτη μου εμφάνιση. Είχα συμμετάσχει σε σειρές με μικρότερους ρόλους. Ήταν όμως η πρώτη φορά ως μόνιμος πρωταγωνιστικός ρόλος» τόνισε στο TV Έθνος.

-Δεν έχεις τελειώσει κάποια σχολή υποκριτικής. Σε δυσκόλεψε αυτό στη σειρά;

«Με δυσκόλεψε γενικά. Ήταν δύσκολος ρόλος. Υποδύομαι μια κοπέλα που έχει βιώσει τον πόλεμο και πολλά συναισθήματα. Είχα ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής και ήταν να πάρω υποτροφία στο Εθνικό της Κύπρου. Τελικά δεν προέκυψε και σπούδασα ΜΜΕ.»

-Μετά από τις σπουδές σου, πώς δεν ακολούθησες τη δημοσιογραφία;

«Τον συγκεκριμένο κλάδο εγώ τον επέλεξα, μου άρεσε πολύ και ήμουν τυχερή γιατί εργάστηκα ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο ΜΤV της Κύπρου και στη συνέχεια στο κρατικό κανάλι ως εξωτερικός συνεργάτης. Δυστυχώς, το ιδιωτικό κανάλι που σου ανέφερα έκλεισε και αναγκάστηκα να ψάξω για άλλη δουλειά.»

-Η ενασχόλησή σου με τη μόδα πώς ήρθε; Πήρες μάλιστα μέρος και στα καλλιστεία του 2009.

«Πήρα μέρος στα 17 μου και κέρδισα τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Κύπρου. Από εκεί πήρα την υποτροφία για τα ΜΜΕ. Ασχολήθηκα όμως και με το τραγούδι. Ήμουν από μικρή σε χορωδία και αργότερα πήγα και σε ωδείο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved