Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: «Για κάθε γιο ο πατέρας είναι πρότυπο»
Showbiz

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: «Για κάθε γιο ο πατέρας είναι πρότυπο»

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας μίλησε για τον πατέρα του, Κώστας και εξομολογήθηκε αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Λες στους γονείς σου να προσέχουν τι τρώνε;

Ναι. Ο πατέρας μου έχει όπως κι εγώ πολύ καλό μεταβολισμό και πολλές φορές θυμώνω που δεν παχαίνει από αυτά που τρώει. Άλλοτε ακολουθεί τις συμβουλές μου, άλλοτε όχι. Δεν με ακούει πάντα.

Είναι ισχυρό πρότυπο ο πατέρας σου;

Ναι. Αν και βλέπω μέσα μου πολλές φορές και τους δύο γονείς μου. Νομίζω, πάντως, πως για κάθε γιο ο πατέρας είναι πρότυπο.

Ανταγωνισμό είχατε;

Όχι δεν είχαμε ποτέ. Στην εφηβεία περνάς μια φάση που οι γονείς σου είναι διαφορετικοί και υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις, μεγαλώνοντας όμως όχι. Δεν μαλώνουμε συχνά, σχεδόν ποτέ.

Σε ποιον από τους γονείς σου θα πεις αυτά που σε απασχολούν;

Θα πάω και στους δύο, εξαρτάται ποια θα είναι η ανησυχία μου. Στη μητέρα μου θα πάω αν έχω ένα πρόβλημα οργάνωσης και στον πατέρα μου αν με προβληματίζει κάτι για τα επαγγελματικά μου.

Το ότι οι γονείς σου τόσα χρόνια είναι μαζί και ευτυχισμένοι σε προβληματίζει για το αν θα βρεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο;

Το έχω υποσυνείδητα σαν ιδέα. Δεν είναι, όμως, στα άμεσα σχέδιά μου η οικογένεια. Ούτε οι γονείς μου, άλλωστε, το είχαν σχεδιάσει. Αν μου συμβεί καλώς, αλλιώς δεν θα το κυνηγήσω.

Ποια συμβουλή του μπαμπά σου ακολουθείς;

Η φράση «η ζωή δίνει πάντα τις απαντήσεις της». Αυτό σημαίνει πως μπορείς να κοροϊδέψεις τον κόσμο και να πετύχεις, αλλά κάποια στιγμή αυτό θα βγει στην επιφάνεια και θα αποτύχεις. Αυτό μου δημιούργησε την ιδέα πως πρέπει αυτό που κάνω να το κάνω σωστά, χωρίς να λέω ψέματα.

Πηγή: you

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved