Σοκάρει ο γιος του Χαρδαβέλλα: «Τον βλέπαμε να πεθαίνει...»
Showbiz

Σοκάρει ο γιος του Χαρδαβέλλα: «Τον βλέπαμε να πεθαίνει...»

Ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνο σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το πρόβλημα υγείας του πατέρας του.

Είδες πράγματα μέσω του πατέρα σου που σε χάλασαν σχετικά με τη δουλειά του δημοσιογράφου;

Δεν με απώθησε τόσο το ότι όταν οι κάμερες κλείνουν τα πράγματα αλλάζουν όσο το γεγονός πως το απομυθοποίησα. Αυτό που βγαίνει στο γυαλί είναι το λαμπερό, ενώ από πίσω υπάρχουν 15 άτομα που... μαλλιοτραβιούνται για να βγει η δουλειά!

Βρέθηκε ποτέ η οικογένειά σου σε κίνδυνο εξαιτίας του ότι ο πατέρας σου είναι μάχιμος δημοσιογράφος;

Δεν έχει υπάρξει στιγμή που να νιώσω ότι απειλούμαι. Σίγουρα σε κάποιες περιπτώσεις αντιμετώπισε άσχημα πράγματα, αλλά ο πατέρας μου δεν τα κουβάλησε ποτέ στο σπίτι και δεν μας τα μετέφερε. Σου έλειπε; Δούλευε πολλές ώρες, όμως όταν ήταν μαζί μας βρισκόταν ουσιαστικά εκεί. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο κενό που μπορεί να νιώσει ένα παιδί είναι όταν ο πατέρας του είναι κοντά αλλά οι σκέψεις του αλλού.

Πώς αντιμετώπισες τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε πριν από επτά περίπου χρόνια;

Έχουμε πολύ μεγάλη αισιοδοξία ο ένας για τον άλλον και έτσι ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως δεν θα το ξεπεράσει και δεν θα γίνει καλά. Δεν φοβήθηκα ποτέ. Αν και σε κάποιους αυτό φάνηκε ως ψυχρότητα, ίσως υποσυνείδητα να ήταν ένας μηχανισμός άμυνας.

Άλλαξες τότε απέναντί του;

Θεωρώ πως ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που περνά μια δυσκολία είναι να αλλάξεις τον τρόπο που του συμπεριφέρεσαι. Και αυτό δεν το έκανα ποτέ.

Σε άλλαξε αυτή η περιπέτεια;

Η εμπειρία αυτή με βοήθησε όταν δούλεψα για ένα διάστημα σε κάποιο ογκολογικό τμήμα στο εξωτερικό. Ήξερα πώς νιώθει ο ασθενής και η οικογένειά του. Με την έννοια του θανάτου εξοικειώθηκες; Μέχρι ένα σημείο ναι. Να φανταστείς πως έχει πεθάνει ασθενής μπροστά μου. Ήμασταν με συναδέλφους και του μιλούσαμε στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν και έπαθε ανακοπή. Το χειρότερο ήταν ότι τον βλέπαμε να πεθαίνει αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί είχε υπογράψει να μην τον επαναφέρουμε.

Πηγή: you

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved