Κακέτσης κατά Λιάγκα: «Τι μιλάς ρε, σεβάσου, έχεις κρίση για όλους!»
Showbiz

Κακέτσης κατά Λιάγκα: «Τι μιλάς ρε, σεβάσου, έχεις κρίση για όλους!»

Ο Στηβ Κακέτσης αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και… δεν σταμάτησε να πετάει τα «καρφιά» του στον παρουσιαστή. 

«Εγώ τα έχω πει για τον Γιώργο... Ρίξαμε λευκό σεντόνι, με κάλεσε και στα βαφτίσια του παιδιού του, του δεύτερου. Εγώ ήταν να τον παντρέψω και προτίμησε τον δικό σας. Εγώ του προξένεψα τη Φαίη...Εγώ δεν θα ανοίξω παρτίδες, να βγαίνει να μας ξεφωνίζει, ας τα βρει με τους άλλους που τσακώνονται. Έχω τρελαθεί! Βλέπω καμία φορά... Τι μιλάς ρε, σεβάσου, έχεις κρίση για όλους! Έτσι και σου την κάνει η φίλη μου η Φαίη θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε, δεν θα έχουμε μαντήλι να κλαίμε! Μου έχει στοιχίσει ότι δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά του Γιώργου. Εγώ ήμουν πατέρας του, τον συμβουλευα σωστά, τον έχω πονέσει. Αυτός φαίνεται πως κάνει ένα Χ και πάει πιο κάτω. Έχω αποχωρήσει. Να είναι καλά! Έχουμε να συζητήσουμε τίποτα άλλο πιο ενδιαφέρον»; τόνισε στην εκπομπή Αλήθεις με την Ζήνα.

«Ας είναι καλά να με θυμάται ο κύριος! Μη βγεις ποτέ, Λιάγκα και με ξεφωνίσεις, γιατί θα έρθω εγώ στην εκπομπή από μόνος μου και άκου τα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved