Ιωσήφ Μαρινάκης: «Ο γάμος θα γίνει άμεσα και ελπίζω να παντρευτούμε στην Κρήτη»
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Ο γάμος θα γίνει άμεσα και ελπίζω να παντρευτούμε στην Κρήτη»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πότε θα παντρευτεί την Χρύσα Καλπάκη με θρησκευτικό γάμο.

Χαρακτηρίστε μου τον Ιωσήφ Μαρινάκη με τρεις λέξεις.

Δύσκολο! Θα έλεγα ότι είμαι επίμονος σε αυτά τα πράγματα που θέλω να πετύχω και να πάρω, είμαι πολύ ξεροκέφαλος και πολύ δίκαιος. Δεν θα ευνοήσω τον εαυτό μου αν ξέρω ότι πρέπει το δίκαιο να δοθεί κάπου αλλού.

Πόσα χρόνια είστε με τη σύντροφό σας;

Εννέα.

Στη Χρύσα Καλπάκη βρήκατε όλα αυτά που γυρεύατε ή όλα αυτά που είστε εσείς;

Έχουμε πολλά κοινά, αλλά έχουμε και πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δεν γύρευα τίποτα. Βρήκα έναν άνθρωπο που με γέμισε.

Δηλώνετε πολύ ερωτευμένος και παντρευτήκατε πρόσφατα στην Αμερική. Γιατί επιλέξατε να παντρευτείτε εκεί;

Ήταν απόφαση της στιγμής να παντρευτώ στην Αμερική. Είπαμε, πολλές φορές είμαι παρορμητικός! Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο να πραγματοποιηθεί ο γάμος εκεί. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «τώρα θα το κάνω».

Της κάνατε έκπληξη; Δεν γνώριζε πως θα παντρευόσασταν τη συγκεκριμένη μέρα;

Όχι, δεν γνώριζε πως θα παντρευτούμε. Κάναμε στην Αμερική μια αίτηση στο διαδίκτυο για πλάκα, αλλά δεν ήξερε πως ήμουν αποφασισμένος. Στις 26 Νοεμβρίου κλείσαμε ένα χρόνο παντρεμένοι.

Και το ανακοινώσατε μέσω μιας φωτογραφίας σας στο Instagram;

Εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτήκαμε ότι «τώρα το ανακοινώνουμε»... Βγάλαμε δύο φωτογραφίες, μας άρεσαν, τις ανεβάσαμε στο Instagram. Δεν φαντάστηκα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Ο θρησκευτικός γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

Είναι, είναι! Ελπίζω να παντρευτούμε στην Κρήτη. Η δουλειά μας και τα ωράριά μας είναι λίγο περίεργα και δεν μας επιτρέπουν να προγραμματίζουμε κάτι. Σήμερα είμαι στην Κύπρο, αύριο δεν ξέρω πού θα είμαι, το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα είμαι στην Ελλάδα να κάνω περιοδεία. Είναι γενικότερα δύσκολο να προγραμματίσεις κάτι.

Ίσως αυτή σας η παρόρμηση να ξεπρόβαλε και από τη στάση ζωής που έχετε;

Ακριβώς! Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω και μπορώ να προγραμματίσω. Υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς πρόγραμμα αγχώνονται και χάνονται, αλλά για μένα είναι όμορφο να μην προγραμματίζεις. Εμείς έτσι λειτουργούμε, είμαστε διαφορετικοί. Πρόσφατα πήγαμε με τη Χρύσα ένα ταξίδι στην Αμερική και το επόμενο ακριβώς βράδυ πήγαμε στην Κολομβία χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα. Απλά το κάναμε.

Είχα σκοπό να σας ρωτήσω ποιο είναι το πιο ακραίο που κάνατε για έναν έρωτα, αλλά μάλλον μου απαντήσατε.

Θεωρώ πως δεν υπάρχει κάτι ακραίο στην αγάπη και στον έρωτα. Είσαι ολόκληρος, είσαι εσύ, είσαι εκεί, δίνεις τον εαυτό σου, τον καταθέτεις, δεν υπάρχει τίποτα ακραίο.

Θέλετε να γίνετε πατέρας;

Είναι κάτι που θέλουμε, αλλά επειδή περνάμε και πολύ ωραία έτσι όπως είμαστε, δεν το ζορίζουμε. Το έχουμε αφήσει να έρθει μόνο του. Είναι αυτό που σου είπα: Προγραμματισμός μηδέν! Μακάρι να έρθει, επειδή ο καρπός ενός έρωτα είναι κάτι πολύ όμορφο. Θα μας δώσει μεγάλη χαρά και θα γίνουμε καλοί γονείς.

Την υποκριτική θα την αφήνατε ποτέ για τη σύζυγό σας;

Δεν θα το ήθελε η Χρύσα αυτό επειδή δεν θα ήμουν ευτυχισμένος. Δεν θα ήμουν εγώ. Μπορεί να το έκανα, για έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ θα έκανα οτιδήποτε. Σε πραγματικές, όμως, συνθήκες, δεν θα το ήθελε ούτε η ίδια.

Είστε ένας γοητευτικότατος άντρας που σαφώς και αντιμετωπίζει εκρήξεις θαυμασμού. Η Χρύσα πώς το διαχειρίζεται όλο αυτό;

Ίσα-ίσα η Χρύσα νιώθει χαρά όταν βιώνω εκρήξεις θαυμασμού, δεν έχουμε τέτοια θέματα. Το αντιμετωπίζει πολύ ωραία όλο αυτό. Ό,τι συμβαίνει σε μένα είναι σαν να συμβαίνει και σε κείνη, δήλωσε στο mustonline.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved