Δημήτρης Παπαδάκης: Η ζωή στην Κύπρο και ο ρόλος στην σειρά «9 Μήνες»
Showbiz

Δημήτρης Παπαδάκης: Η ζωή στην Κύπρο και ο ρόλος στην σειρά «9 Μήνες»

Ο Δημήτρης Παπαδάκης μίλησε για την ζωή του στην Κύπρο και για την σειρά «9 Μήνες».

Τι σε φέρνει στην Κύπρο;
Η μοίρα!

Δηλαδή;
Την περσινή σεζόν, παράλληλα με τον ''Όρκο Σιωπής'', ήμουν και στον στρατό. Όπως αντιλαμβάνεσαι, επειδή δεν είχα «βύσμα», αναγκάστηκα να γίνω χίλια κομμάτια ούτως ώστε να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, σαν ηθοποιός και σαν στρατιώτης. Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως η χρονιά αυτή ήταν εξαντλητική και κατέληξα τον τελευταίο μήνα της θητείας μου να είμαι στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Εκεί έλαβα ένα τηλεφώνημα για τον ρόλο που υποδύομαι τώρα στο Mega, στο «9 Μήνες». Να σου πω την αμαρτία μου, δεν έδωσα βάση, γιατί το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πάω διακοπές. Δεν άντεχα άλλο, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν το αντίσκηνό μου στη Σαμοθράκη, κάτω από τους καταρράχτες. Απολύθηκα, που λες, στις 8 Ιουνίου…

Φέτος;
Ναι. Και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω να βγάλω εισιτήριο για Σαμοθράκη.
Έλαβα ένα τηλεφώνημα από Κύπρο για μια διαφήμιση όπου θα έπαιζα με τον Γιώργο Χωραφά. Δεν μπόρεσα να το αρνηθώ. Ήρθα στην Κύπρο στις 9 Ιουνίου, έκανα τη διαφήμιση, όμως είδα για μια ακρόαση του ΘΟΚ για ένα έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου. Αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω, δεν μπορούσα να μην πάω. Πήγα στην ακρόαση, με πήραν, κι έτσι αντί για διακοπές βρέθηκα να πρωταγωνιστώ στην παράσταση ''Εγώ, ο Πρίγκιπας'' στον ΘΟΚ και στο ''9 Μήνες'' στο Mega.

Τι σε τράβηξε στο «9 Μήνες»;
Κυρίως το ότι στο σενάριο είναι η Άννα Αδριανού και ο Γιάννης Μπότσης.

Ήταν εύκολη η μετάβαση στην Κύπρο;
Τα πράγματά μου τα είχα πακετάρει μήνες πριν. Για άλλους προορισμούς... Όπως και να 'χει, ήμουν έτοιμος.

Πώς ήταν οι πρώτες μέρες σου εδώ;
Μόλις ήρθα ήμουν ένας ξένος σε έναν ξένο τόπο. Άρα έπρεπε να τον γνωρίσω. Και τι είναι το πρώτο που πρέπει να κάνει κανείς για να γνωρίσει έναν τόπο; Να φάει και να πιει παραδοσιακά. Άραξα, λοιπόν, σε ένα ρακάδικο και έπινα ζιβανίες. Δίπλα μου ήταν κάτι παιδιά που παίζανε μουσική. Επειδή παίζω κι εγώ κιθάρα, γίναμε όλοι μια παρέα και περάσαμε υπέροχα, έγιναν οι πρώτοι μου φίλοι εδώ. Ξέρεις ότι εμείς οι Κρητικοί με τους Κύπριους μοιάζουμε κάπως, έτσι και δέσαμε αμέσως, δήλωσε στο mustonline.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved