Γιάννης Βασιλείου: «Τον Γιώργο ουσιαστικά τον «απήγαγα» από τη Μαρία»
Showbiz

Γιάννης Βασιλείου: «Τον Γιώργο ουσιαστικά τον «απήγαγα» από τη Μαρία»

Για τα δύσκολα χρόνια του Γιώργου Αλκαίου, όταν κινδύνευε να μείνει ανάπηρος, τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του αλλά και τη συνεργασία του με τους Rolling Stones και τον Frank Sinatra μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου.


«Είναι πολύ άσχημο Κυριακή του Πάσχα να ξυπνάει το παιδί σου και να το κουβαλάς στα χέρια στο νοσοκομείο, χωρίς να ξέρεις τι έχει. Πηγαίναμε σε πολλούς γιατρούς για αρκετούς μήνες. Όλοι του είχαν πει ότι θα πρέπει να εγχειριστεί επειγόντως, αλά υπήρχε κίνδυνος να μείνει παράλυτος. Ευτυχώς ο Τάσος Αποστολόπουλος επέμεινε να μην κάνει την επέμβαση, αλλά του είπε ότι θα έπρεπε να αφήσει την καριέρα του, για να ακολουθήσει μια σωστή θεραπεία και αποκατάσταση. Πριν από ενάμιση χρόνο με τη βοήθεια του θεού και τη δική μου επιμονή, κατάφερε να το ξεπεράσει» δηλώνει ο τραγουδιστής ενώ συνεχίζει: «Τον Γιώργο ουσιαστικά τον απήγαγα. Η Μαρία, η πρώην σύζυγός μου, δεν ήθελε να ζήσουμε στην Ελλάδα. Σε ένα ταξίδι μας λοιπόν μου ανακοίνωσε ότι δεν θα γυρνούσε στην Ελλάδα. Εγώ παίρνω τον Γιώργο και επιστρέφω στην Ελλάδα. Έκανα μεγάλο αγώνα για να τον κρατήσω γιατί οι νόμοι ήταν αυστηροί. Στενοχωριέμαι που μεγάλωσε χωρίς τη μητρική αγάπη, αλλά χαίρομαι γιατί αποδείχτηκε ότι η μοίρα του ήταν να ζήσει εδώ».
Τι αποκάλυψε όμως ο ίδιος για την επαγγελματική του πορεία την περίοδο που βρίσκονταν στην Αμερική; «Στην Αμερική έφτιαξα τη δική μου μπάντα, τους Echos, και για μια περίοδο ήμασταν το support group των Rolling Stones. Ένα καλοκαίρι έτυχε να δω μια αγγελία, μέσω της οποίας ζητούσαν τραγουδιστές. Πηγαίνω στην οντισιόν και λέω «Τα παιδιά του Πειραιά». Μια εβδομάδα μετά με παίρνουν τηλέφωνο και ακούω: «Σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με το Frank Sinatra στο Las Vegas;». Δεν πίστευα στ6α αυτιά μου. Ο Sinatra με έμαθε πώς να κινούμε πάνω στη σκηνή» αναφέρει ο Γιάννης Βασιλείου.
Πηγή: Pepole

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved