Μέλπω Κωστή: Η ρεφλεξολονία και ο βελονισμός
Showbiz

Μέλπω Κωστή: Η ρεφλεξολονία και ο βελονισμός

Η Μέλπω Κωστή «ερωτεύτηκε» την κινεζική ιατρική, οπότε φρόντισε να σπουδάσει το αντικείμενο και να μάθει εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας, που θεωρούνται άκρως αποτελεσματικοί για την καταπολέμηση του πόνου, την ευεξία και την καλή υγεία. 

Στο «πακέτο» περιλαμβάνονται ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία και η βοτανοθεραπεία, με την ηθοποιό να κάνει κανονικές συνεδρίες σε όποιον υποφέρει. Μέσα από την εφαρμογή των γνώσεων μου πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω στους γύρω μου και χαίρομαι που μπορώ να βοηθάω» λέει σε καθημερινή εφημερίδα η Μέλπω Κωστή, ενώ επισημαίνει πως άρχισε τις σπουδές της στην ολιστική θεραπευτική με αφορμή κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζαν άτομα του στενού περιβάλλοντος της, θέλοντας να τα βοηθήσει και να τα ανακουφίσει από τον πόνο. Αυτό αποτέλεσε την αρχή για να αγαπήσει την κινεζική φιλοσοφία καινά εντρυφήσει στο αντικείμενο ανοίγοντας το πεδίο των γνώσεων της και έχοντας παράλληλα στο μυαλό της το γεγονός ότι το επάγγελμα του καλλιτέχνη ήταν, είναι και θα είναι πρόσκαιρο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ήθελε να εξασφαλίσει ένα πιο σταθερό εισόδημα, κάνοντας παράλληλα κάτι που την ενέπνεε.

«Όσον αφορά το ΤΕΙ, στο οποία πέρασα με κατατακτήριες εξετάσεις δίνοντας τρία βασικά μαθήματα, μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από τα μαθήματα και τα εργαστήρια. Μου αρέσει ο χώρος και με ενδιαφέρει η φυσικοθεραπεία, αφού αποτελεί διεύρυνση των σπουδών μου. Είμαι ήδη στο δεύτερο εξάμηνο και συνολικά η σχολή είναι τέσσερα χρόνια» συνεχίζει η ηθοποιός, η οποία έχει ενθουσιαστεί με τη διαμονή της στο Αίγιο, αφού πρόκειται για πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved