Νάντια Μπουλέ: «Κάνω εννιά χρόνια ψυχοθεραπεία»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Κάνω εννιά χρόνια ψυχοθεραπεία»

Η Νάντια Μπουλέ ήταν ένα πρόσωπο που χτυπήθηκε έντονα κατά τα ενεργά χρόνια παρουσίας της στην τηλεόραση. Πώς την επηρέασε αυτό; 

«Ήταν κάτι που με «κλείδωσε» μέσα μου εκείνη την περίοδο. Όμως και τότε ήμουν αποστασιοποιημένη. Δεν απαντούσα συνειδητά σε πράγματα που ακούγονταν. Δεν ήθελα να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Ακόμη δεν μου ταιριάζει αυτό το πράγμα, θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο για να θεωρήσω ότι οφείλω να απαντήσω. Μου φαίνονται πια πως ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν όλα αυτά. Έχω ηρεμήσει πολύ εσωτερικά, αλλά νομίζω ότι και το ίδιο το μέσο είναι πλέον σε μια άλλη κατάσταση. Πριν από πέντε χρόνια βιώναμε τη σκληροπυρηνική περίοδο των μεσημεριανών, όπου δημόσια πρόσωπα χτυπιόνταν αλύπητα με πολύ άσχημο τρόπο και από πολλές εκπομπές ταυτόχρονα. Καταναλωνόταν πολύς τηλεοπτικός χρόνος, όπως και ο κόσμος αντίστοιχα παρακολουθούσε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τις εκπομπές αυτές. Τώρα είναι πολύ πιο συγκεκριμένος ο τηλεοπτικός χρόνος που αφιερώνεται. Έχει ηρεμήσει η κατάσταση.Έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε ως κοινωνία. Τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα εν συγκρίσει με το παρελθόν» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Να υποθέσω ότι την περίοδο εκείνη που, όπως λες, αισθανόσουν πιο πιεσμένη έκανες ψυχοθεραπεία;

«Κάνω εννιά χρόνια ψυχοθεραπεία. Είναι, θεωρώ, η πιο σημαντική επένδυση που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Είναι μεγάλο δώρο στον εαυτό σου και τους αν-θρώπους γύρω σου να δουλεύεις την ψυχή σου, να βλέπεις πως λειτουργείς απέναντι στα πράγματα.»

- Σε τι σε βοήθησε;

«Ο λόγος ή η αφορμή που ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία δεν είχε να κάνει τόσο με τη δουλειά όσο με τις προσωπικές μου σχέσεις. Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε συνολικά ως άνθρωπο.»

-Τι ήθελες να αντιμετωπίσεις;

«Τις προσωπικές μου σχέσεις. Έδινα πολύ χώρο από τον εαυτό μου και δεν έβαζα όρια στο πού μπορεί να φτάσει ο άλλος, με αποτέλεσμα να με ποδοπατά συναισθηματικά»

-Αισθανόσουν ότι σε χρησιμοποιούσαν στις σχέσεις σου;

«Εγώ δεν έθετα τα σωστά όρια.»

- Πόσο καιρό αού πήρε να διαχειριστείς αυτό το κομμάτι;

«Απαιτήθηκαν δύο χρόνια. Έπειτα από εκείνο το διάστημα, ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Είναι μια δουλειά που κάνεις συνεχώς με τον εαυτό σου. Δεν ξεκινά και τελειώνει κάπου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved