Ναυπλιώτου: Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη και μιλάει για τους… 2 άντρες της ζωής της και την κρίση
Showbiz

Ναυπλιώτου: Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη και μιλάει για τους… 2 άντρες της ζωής της και την κρίση

Η Μαρία Ναυπλιώτου ουδέποτε απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή αλλά μόνο με τη δουλειά της. Ακόμα και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, η αγαπημένη ηθοποιός προτιμάει να μην απαντήσει, θέτοντας τα δικά της όρια. Παρ’ όλα αυτά μιλάει για τους... δύο άντρες της ζωής της αλλά και για την οικονομική κρίση που παραδέχεται πως την έχει επηρεάσει και εκείνη δραματικά...

Είσαι ερωτευμένη;
∆εν είµαι, όχι, αλλά µη µε ρωτάς τέτοια σε παρακαλώ. Ας αρκεστείς σε αυτό: ∆εν είµαι.
Γάµους και παιδιά σκέφτεσαι;
Είναι πολύ σοβαρά πράγµατα αυτά για να απαντά κανείς σε µια συνέντευξη γι’ αυτά.
Μπορεί να είσαι µόνη, αλλά «ζεις» µε δύο άντρες αυτή την εποχή. Το αποκαλύπτω!
Αχ, αυτοί οι δύο άντρες! Είναι ο σύζυγός µου Λάζαρος Γεωργακόπουλος, που έχουµε συνεργαστεί υπέροχα και στο παρελθόν, και ο εραστής µου Ορφέας Αυγουστίδης, που συναντώ για πρώτη φορά και το χαίροµαι πολύ! Υπέροχοι, άξιοι «συµπαίκτες» και οι δύο και ιδανικοί για το κοινό µας γερό «ταξίδι».
Πώς τα πηγαίνεις οικονοµικά στον καιρό της κρίσης που µας έχει πλήξει όλους;
Έχω πληγεί και εγώ όπως όλοι, αλλά δεν θέλω να µε καταβάλει αυτό όπως έχει καταβάλει τόσο κόσµο. Καταλαβαίνω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγµατα και δυσκολεύουν κι άλλο, αλλά πιστεύω ότι, αφού είµαστε υγιείς και µπορούµε να στεκόµαστε στα πόδια µας, δεν πρέπει να παραδίδουµε τα όπλα, αλλά να το παλεύουµε όσο περισσότερο µπορούµε και να µένουµε όρθιοι. Γιατί όταν αφήνεσαι τόσο στην πίεση αυτή, µπορεί να χάσεις την υγεία σου που είναι ό,τι πολυτιµότερο έχεις. Ναι, είναι άσχηµα τα πράγµατα, αλλά είµαστε υγιείς και αυτό είναι το πιο σηµαντικό! Μην το ξεχνάµε!
Μοιάζεις ψύχραιµη σε όλο αυτό το «σκηνικό».
Σου τονίζω και πάλι: προσπαθώ να είµαι, γιατί και ο πανικός δεν φέρνει αποτέλεσµα. ∆εν θα σου πω ότι είµαι αισιόδοξη, ότι δεν νιώθω ανασφάλεια για όσα άγρια συµβαίνουν κοινωνικά και πολιτικά γύρω µας -ανεργία, συντάξεις πείνας, ασφαλιστικό, υγεία- όµως πιστεύω ότι µε σύµπνοια και αλληλεγγύη µπορούµε να παλέψουµε µε πιο µεγάλη δύναµη.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved