Σοφία Παθέκα: «Με την οικογένειά μου έχω πιάσει το Τζόκερ µου!»
Showbiz

Σοφία Παθέκα: «Με την οικογένειά μου έχω πιάσει το Τζόκερ µου!»

Η υπέροχη εικόνα ευτυχίας και θαλπωρής που εκπέµπει η όµορφη οικογένεια που έχει δηµιουργήσει η Σοφία Παθέκα µε τον καρδιοχειρουργό Λεωνίδα Παπασταύρου µοιάζει να έχει βγει από παραµύθι.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεµένο 15 ολόκληρα χρόνια, έχει αποκτήσει κάποιες συνήθειες που δεν αποχωρίζεται, όπως εξηγεί η εντυπωσιακή γυµνάστρια: «Οι Κυριακές µας είναι αφιερωµένες στα παιδιά. Σχεδόν πάντα είµαστε οι τέσσερίς µας έξω για φαγητό και µας αρέσει πολύ». Ο φωτογραφικός φακός της Real έγινε µάρτυρας µιας τέτοιας οικογενειακής βόλτας σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς. Η Σοφία Παθέκα µε τον σύζυγό της, χαµογελαστοί και ξέγνοιαστοι, ασχολούνταν µε τους δύο γιους τους, τον 10χρονο Θάνο και τον 6χρονο Αλεξάνδρο, ενώ ταυτόχρονα ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας µε τον άλλον. Μπορεί ο ερχοµός των παιδιών να άλλαξε τη ζωή τους, δεν τους στέρησε όµως τίποτα από τους ρόλους τους ως αντρόγυνου. «Είµαι πλήρης µε τους άντρες µου, µε φροντίζουν. Νοιάζονται πολύ για µένα. Το µόνο που φοβάµαι είναι να µην τους χάσω όταν παντρευτούν!», λέει γελώντας η Σοφία. Μια ευτυχισµένη οικογένεια ήταν πάντα όνειρο ζωής και για τους δύο. Άραγε υπάρχουν σκέψεις και για τρίτο παιδί; «∆εν θέλω να κάνω τρίτο παιδί. Μεγαλώσαµε µόνοι µας τα παιδιά µας και το να µεγαλώνεις αγόρια είναι πολύ δύσκολο. Έχουν τροµερή ενέργεια». Αν και πολυάσχολοι, οι δύο γονείς φροντίζουν πάντα να περνούν ουσιαστικό χρόνο µε τους γιους τους και µάλλον έχουν βρει την ιδανική συνταγή: «Υπάρχει κατανόηση. Τα παιδιά καταλαβαίνουν όταν έχουµε δουλειά. Όταν, όµως, είµαστε µαζί τους ο χρόνος τούς ανήκει στο 100%», εξηγεί η γυµνάστρια.
Η Σοφία και ο Λεωνίδας µπορούν να καµαρώνουν για έναν επιτυχηµένο γάµο: «Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω θα ξαναπαντρευόµουν τον ίδιο άνθρωπο, την ίδια χρονική στιγµή. Έχω πιάσει το Τζόκερ µου!». Τι χρειάζεται για να διατηρηθεί ζωντανός ένας µακροχρόνιος γάµος; Η ίδια απαντά: «Πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις. Εγώ είµαι στα ίδια κιλά που ήµουν πριν γεννήσω. Επίσης, είναι σηµαντικό να έχει ο καθένας τη δική του καριέρα και φυσικά να υπάρχει ανεξαρτησία σε σωστές δόσεις».
Η Σοφία Παθέκα σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά της έχει αναλάβει, µε ευρωπαϊκή ανάθεση σε συνεργασία µε την Πανελλήνια Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ), την πιστοποίηση των personal trainers ώστε να µπορούν να ασκήσουν το επάγγελµά τους στην υπόλοιπη Ευρώπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved