Άννα Μενενάκου: «Δεν ήταν ακριβώς σεξουαλική παρενόχληση…»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Δεν ήταν ακριβώς σεξουαλική παρενόχληση…»

H Άννα Μενενάκου συμμετέχει στην σειρά Μάλιστα Σεφ. Η ίδια μαγειρεύει και στην κανονική της ζωή. Η σπεσιαλιτέ της;

«Τα γεμιστά» τόνισε στο TV Έθνος.

-Σε πρόσφατη συνέντευξή σου αποκάλυψες πως δέχθηκες σεξουαλική παρενόχληση από έναν θερμόαιμο θαυμαστή. Θέλω να μου πεις πώς το αντιμετώπισες.

«Δεν ήταν ακριβώς σεξουαλική παρενόχληση με την ακριβή έννοια της φράσης. Ημουν στο θέατρο και στο τέλος της παράστασης ήρθε ένας κύριος στο καμαρίνι και ήταν παραπάνω από διαχυτικός, έως επιθετικός. Υπήρξε πίεση. Μπήκε στο καμαρίνι, με αγκάλιασε και υπερέβη τα όρια. Ξέρεις, καμιά φορά οι άνθρωποι επειδή σε βλέπουν είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο νομίζουν πως μπορούν να συμπεριφερθούν όπως θέλουν. Ηταν τρομακτικό. Ευτυχώς ήταν μια φίλη μου μαζί, τη φώναξα αμέσως και είπε μια δικαιολογία και ο άνθρωπος αποχώρησε»

-Σε άκουσα στα «Καλημερούδια» να αναφέρεσαι και σε ένα πρόβλημα που βιώνει πολύς κόσμος. Τις κρίσεις πανικού. Πότε σου συνέβη για πρώτη φορά;

«Πριν από τέσσερα χρόνια. Ηταν μια περίοδος της ζωής μου με πολύ άγχος - γενικά εγώ είμαι αγχώδης ως χαρακτήρας. Εφευγαν, ξανάρχονταν... Κάποιες φορές το έπαθα και σε πιο χαλαρές φάσεις. Πράγματι συμβαίνει σε αρκετούς ανθρώπους. Είναι καλό να το αποδέχεσαι, να μην ντρέπεσαι να το συζητήσεις και να το αντιμετωπίζεις.»

-Πώς το αντιμετώπισες;

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και στη συνέχεια έκανα και γιόγκα, που με βοήθησε πολύ. Έκανα δράσεις με τις οποίες εκτόνωνα την ενέργειά μου και άρχισα να το ξεπερνώ. Το πρώτο βήμα ήταν η αποδοχή και η ανοιχτή συζήτηση με το περιβάλλον μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved