Σταρόβας: «Έχω κι εγώ τα θέματά μου, μαλ...ς είμαι, αυτοκαταστροφικός, έχω διάφορα στο κεφάλι μου»
Showbiz

Σταρόβας: «Έχω κι εγώ τα θέματά μου, μαλ...ς είμαι, αυτοκαταστροφικός, έχω διάφορα στο κεφάλι μου»

Την αυτοκριτική του κάνει οι Δημήτρης Σταρόβας σε μία σπάνια ομολογία του για τον εαυτό του...

Είσαι πάντα τόσο χαλαρός και cool;
Όχι, έχω και νεύρα, έχω και τη μελαγχολική μου πλευρά, αλλά τη χρησιμοποιώ ως ασφαλιστική δικλείδα. Και το χιούμορ -νομίζω ότι αυτό μας κρατάει, αν δεν βρεθούμε να πούμε βλακείες- ίσως είναι πολλές φορές και από αντίδραση. Αλλά έχω κι εγώ τα θέματά μου, μαλ...ς είμαι, αυτοκαταστροφικός, έχω διάφορα στο κεφάλι μου. Δεν προσέχω τον εαυτό μου...
Οι Άγαμοι Θύται είναι μια αντροπαρέα που αποφεύγει τις γυναίκες;
Όχι, δεν είμαστε μισογύνηδες, αλλά γενικότερα υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με τα κορίτσια. Εγώ το έχω λύσει - έχω αποφασίσει ότι έχουν άλλον τρόπο σκέψης και δεν προσπαθώ να καταλάβω τι προκαλεί μια γυναικεία συμπεριφορά. Πιστεύω ότι είστε μια ξεχωριστή κατηγορία και το αντιμετωπίζω με χαλαρότητα, όσο γίνεται βέβαια, γιατί δεν παίζεστε κάποιες φορές.
Δεν σε εκπλήσσουν ποτέ ευχάριστα;
Ναι, εννοείται, δεν παύω να εκπλήσσομαι. Σου πετάνε μια ατάκα και λες «πού το είχε κρατημένο αυτό;», πέφτεις από τα σύννεφα. Οι άντρες είμαστε απλό μηχάνημα, on/off, εσείς έχετε ένα κάρο κουμπιά και λειτουργίες στον τρόπο σκέψης. Μια γυναίκα το οτιδήποτε θα το περάσει από διαδικασίες, θα το κάνει πιο πολύπλοκο, αλλά έχω έναν θαυμασμό προς τα κορίτσια.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved