Πώς αντέδρασε ο γιος της Ευρυδίκης όταν του γνώρισε τον νέο της αγαπημένο;
Showbiz

Πώς αντέδρασε ο γιος της Ευρυδίκης όταν του γνώρισε τον νέο της αγαπημένο;

Εδώ και έξι μήνες στη ζωή της όλη έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Ένα διαζύγιο, ένας νέος άντρας και ένας έρωτας που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να της συμβεί τόσο σύντομα τουλάχιστον.

Και όμως, η Ευρυδίκη δεν έχει πλέον κανένα πρόβλημα να μιλάει για τον νέο της αγαπημένο Μπομπ Κατσιώνη ο οποίος έχει αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά της. Αλήθεια, πώς τον δέχτηκε ο γιος της Άγγελος, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους. Η ευτυχισμένη τραγουδίστρια αποκαλύπτει: « Ο Άγγελος θέλει να με βλέπει ευτυχισμένη και στηρίζει τις επιλογές μου, όπως κι εγώ τις δικές του. Τον Bob τον συμπάθησε από την πρώτη στιγμή και χάρηκε πολύ που τον γνώρισε, γιατί ήξερε τους Firewind και αγαπούσε πολύ τη μουσική τους. Μάλιστα, μου πρότεινε να πάμε μαζί στο Βέλγιο για να τον δούμε. Είμαι πολύ τυχερή που έχω ένα πολύ ώριμο παιδί και πολλές φορές στέκεται δίπλα μου σαν φίλος και με συμβουλεύει».
Όσο για την αντίδραση του Μπομπ στη γνωριμία του με τον νεαρό Θεοφάνους, ο ίδιος αποκαλύπτει: «Ομολογώ ότι ένιωσα λίγο αμήχανα την πρώτη φορά που τον γνώρισα, αλλά αυτό ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα. Επειδή είμαι δάσκαλος μουσικής και έρχομαι σε επαφή με παιδιά στην ηλικία του, μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα τους και πιστεύω ότι θα αναπτύξουμε μία πολύ καλή σχέση. Είναι καταπληκτικό παιδί!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved