Ηλίας Βρεττός: «Δεν νιώθω την ανάγκη τώρα να ερωτευτώ»
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Δεν νιώθω την ανάγκη τώρα να ερωτευτώ»

Ο Ηλίας Βρεττός σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα ερωτευτεί.

Ένας έρωτας σού λείπει;

Δεν νιώθω την ανάγκη τώρα να ερωτευτώ. Ένας έρωτας πάντα είναι ευπρόσδεκτος αλλά και έτσι όπως είμαι μια χαρά.

Πώς θέλεις το κορίτσι, όμορφο και νοικοκυρά;

Να ταιριάζουν τα χνότα μας. Δεν έχω συγκεκριμένες προδιαγραφές αλλά αν πω ότι τη θέλω άσχημη θα πω ψέματα! Το... νοικοκυρά είναι παγίδα και σε βάζει σε άλλες σκέψεις, μήπως, δηλαδή, θέλει να σε τυλίξει...

Τι λες για τους επωνύμους που κρύβονται από τους παπαράτσι;

Παλεύουμε να γίνουμε γνωστοί και μετά φοράμε γυαλιά, σκούφους, το παίζουμε σταρ και δεν μιλάμε; Είναι υποκριτικό! Μου την σπάνε οι «καβαλημένοι» άνθρωποι, προσπαθώ να πατάω στη γη και να σέβομαι τον κόσμο που μας αγαπάει και μας έχει τοποθετήσει ψηλά.

Τη μοναξιά τη φοβάσαι;

Δεν μου αρέσει...

Μια γυναικεία αγκαλιά δεν σου λείπει;

Δεν έχω μπει σε μοναστήρι να μονάσω! Αλλά αυτή την περίοδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή μου που να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς μου. Τώρα αν με χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα και τη θέλω συνεχώς δίπλα μου δεν ξέρω! Επειδή είμαι «σχεσάκιας» και είναι λίγες οι περίοδοι που είμαι χωρίς σχέση, απολαμβάνω τη μοναξιά μου και θέλω για λίγο να μην έχω υποχρεώσεις. Μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη...

Αλητείες κάνεις; Είναι εύκολο να την «πέσεις» σε κοπέλα και να μην το μάθει κανείς;

Αλητείες κάνω, αλλά δεν είμαι «πέφτουλας»! Θα βγω με τα φιλαράκια μου και θα φλερτάρω αλλά όλα με όριο. Πρέπει να μου αρέσει πολύ η κοπέλα για να την φλερτάρω, δεν είμαι ό,τι να ’ναι στην επιλογή των κοριτσιών.

Ζηλιάρης είσαι;

Παλιότερα ήμουν περισσότερο. Ζηλεύω άμα με ζηλεύουν... Η ζήλια είναι σαν καθρέφτης!

Έχεις απατήσει σύντροφό σου;

Το έχω πει και κατηγορήθηκα όταν δήλωσα ότι έχω υπάρξει άπιστος. Το 90% των αντρών – για να μην πω όλοι– έχουν απατήσει τη σύντροφό τους έστω και μία φορά.

Εσένα σύντροφός σου σε έχει απατήσει;

Ναι, δεν μπορεί να μου κρυφτεί μια γυναίκα άμα μου κάνει... γκέλα! Πάντα βλέπω τα σημάδια αρκεί να θέλω να τα δω. Και τότε ψάχνομαι, τα ανακαλύπτω και φεύγω!

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved