Ελένη Φιλίνη: «Στο γάμο, δυστυχώς, τελειώνει ο έρωτας»
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Στο γάμο, δυστυχώς, τελειώνει ο έρωτας»

Η Ελένη Φιλίνη σε συνέντευξή της μίλησε για τις προτάσεις γάμου που δέχτηκε.

Σου έχουν γίνει προτάσεις γάμου ή σχέσεων από ανθρώπους που θα τους χαρακτηρίζαμε «μεγάλη τύχη»;

Πως δεν έχουν γίνει. Αντιδρώ απλά, θέλω κάτι, το κάνω, δεν θέλω, δεν το κάνω. Όταν μία σχέση φθίνει, το βλέπεις και σταματάει από μόνη της. Δεν τελειώνει κάτι αν και από τις δύο μεριές δε υπάρχει η ίδια διάθεση. Την αρχή την κάνουν οι καταστάσεις. Η απόφαση είναι η απομάκρυνση. Από το γάμο την έχω «κάνει» τρεις φορές, δεν προχώρησα, δεν τόλμησα, θεωρώ ότι όλα αυτά είναι κοινωνικά «πρέπει». Μπορεί να είσαι με έναν άνθρωπο και να είσαι πιο πολύ και από παντρεμένη.

Βρέθηκες σε τέτοιου είδους σχέση, να είσαι πιο... παντρεμένη;

Ναι, με τον άνθρωπο που συζούσα. Στο γάμο, δυστυχώς, τελειώνει ο έρωτας, γιατί μπαίνουν άλλα προβλήματα, τα άγχη είναι πολλά. Ήμουν με σπουδαίους ανθρώπους, αλλά είναι και η στιγμή. Όταν έχεις να κάνεις με ένα μόνο άνθρωπο, μπορεί να είσαι ευτυχισμένη για όλη σου τη ζωή. ποτέ μια σχέση δεν είναι δύο άνθρωποι.

Πόσοι είναι;

Εκτός από τα σόγια, βάλε τον κοινωνικό περίγυρο, αυτομάτου χάλασε η σχέση. «Γιατί είσαι με αυτόν;», «Αυτός δεν σου ταιριάζει...». Οι σχέσεις δεν χαλάνε από τους δύο ανθρώπους, χαλάνε από τους γύρω. Τα πρέπει είναι αυτά που καταστρέφουν την αγάπη και τον έρωτα δύο ανθρώπων. Δύο άνθρωποι μπορούν να είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι, αν ζουν στο Βόρειο Πόλο μόνοι τους. Στη σχέση μου λειτουργώ έτσι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved