Αντωνία Χαραλάμπους: «Έχω πολλές ομοιότητες με την Κρίστη»
Showbiz

Αντωνία Χαραλάμπους: «Έχω πολλές ομοιότητες με την Κρίστη»

Η Αντωνία Χαραλάμπους εξομολογήθηκε τι κοινά έχει με τον ρόλο που υποδύεται στην σειρά «9 Μήνες».

Μέσα από τους «9 Μήνες» υποδύεσαι ένα ρόλο που θα έλεγα σου ταιριάζει γάντι. Θα ήθελα λοιπόν να μου πεις ποιες οι ομοιότητες και ποιες οι διαφορές σου με την Κρίστη;

Έχουμε πολλές ομοιότητες, όπως για παράδειγμα τη μουσική, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι επαγγελματίας, απλά ερασιτεχνικά, έκανα πολλά χρόνια μαθήματα πιάνου και η μουσική είναι κάτι που πραγματικά με γεμίζει και αγαπώ ιδιαίτερα. Προσπαθώ στην Κρίστη να προσθέσω λίγη περισσότερη ευαισθησία. Αυτό που αγάπησα στο ρόλο είναι το γεγονός πως η Κρίστη αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε «το κορίτσι της διπλανής πόρτας». Έτσι αισθάνομαι και εγώ.

Μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega σε είδαμε να μένεις έγκυος και να φέρνεις στον κόσμο αν και σε πολύ μικρή ηλικία μια νέα ζωή. Αν υποθέσουμε ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στο ρόλο της Κρίστη και σου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα κρατούσες το παιδί, νοούμενου ότι δεν θα είχες τη στήριξη του συντρόφου σου, ενδεχομένως και της οικογένειάς σου;

Έτσι απλά θα σου απαντήσω πως ναι, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα κρατούσα ένα παιδί. Είμαι από τις γυναίκες που έχουν κόλλημα με τα μωρά, ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν σου κρύβω πως έχω αρρωστημένη σχέση με τα αδέρφια μου λες και είναι δικά μου, οπόταν θεωρώ αδιανόητο αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο να έκανα έκτρωση, για το όποιο νεαρό της ηλικίας, για την όποια υποτιθέμενη καριέρα.

Για να θέλεις να βρίσκεσαι δίπλα από έναν άντρα ερωτικά τι πρέπει να διαθέτει;

Θέλω να έχει χιούμορ, πρέπει να έχει παιδεία και δεν εννοώ μόρφωση και πτυχία αλλά να είναι ένας άνθρωπος που δίπλα του θα μαθαίνω και εγώ πράγματα για τη ζωή. Θέλω να τον θαυμάζω για αυτό που είναι, να αγαπά τη δουλειά του όποια κι αν είναι αυτή. Όσον αφορά αν τον θέλω ξανθό ή μελαχρινό νομίζω πως δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία γιατί κάθε φορά ο κάθε άνθρωπος που έρχεται στη ζωή σου, σου κάνει αυτό το κλικ για χίλιους άλλους λόγους και όχι για το εξωτερικό του περιτύλιγμα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτός ο άντρας να ξέρει τι θέλει από τη ζωή του αλλά και από μια γυναίκα.

Πηγή: hello Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved