Γαβαλάς: «Οι περισσότερες εταιρείες στο εξωτερικό έχουν πάθει ότι κι εγώ»
Showbiz

Γαβαλάς: «Οι περισσότερες εταιρείες στο εξωτερικό έχουν πάθει ότι κι εγώ»

Ο Λάκης Γαβαλάς μπορεί να έχει καταστραφεί επαγγελματικά, αλλά δεν το βάζει κάτω.

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Με αγκάλιασαν και, τολμώ να πω, κάποιοι με είδαν σαν «Μεσσία», που ήρθε για να τους σώσει. Από τη μεριά μου, βρήκα την ευκαιρία για ένα επαγγελματικό φλερτ, το οποίο σκέφτομαι σοβαρά. Ξέρεις, στο εξωτερικό υπάρχουν πολλές εταιρείες που head hunders, δηλαδή «κυνηγούς κεφαλών». Τους ενδιαφέρει πολύ ένας άνθρωπος ο οποίος έχει φτάσει στο pick, έχει πέσει κάτω, έχει φτάσει στο μηδέν, αλλά διαθέτει ψυχική και πνευματική ηρεμία. Πάνω σ' αυτή τη λογική, γιατί να μη γίνουν και κάποιες συνεργασίες;» είπε στο Hello και συνέχισε: «Ότι είναι μια κατεστραμμένη χώρα. Βέβαια, και η Ιταλία και η Γαλλία έχουν προβλήματα. Απλά, αυτοί είναι αγαπημένοι μεταξύ τους, τους ενώνει το καλό τους γούστο και το καλό που θέλουν για τις χώρες τους. Κάτι που δεν κάνουμε εμείς. Δεν την αγαπάμε την Ελλάδα.»


Πολλοί όμως θα πουν: «Καλά, στο εξωτερικό υπάρχει μια τεράστια βιομηχανία μόδας και τόσα κεφάλαια. Γιατί να επιλέξουν τον Γαβαλά που έχει βεβαρημένο παρελθόν στις επιχειρήσεις;
«Οι περισσότερες εταιρείες στο εξωτερικό έχουν πάθει ακριβώς αυτό που έπαθα κι. εγώ. Ακόμα κι αυτές που μεγάλο ποσοστό τους έχει αγοραστεί από πολυεθνικές. Δυστυχώς, στη μόδα δε βγάζεις πάρα πολλά χρήματα, γιατί πρέπει παράλληλα να τη γεύεσαι. Αυτό σημαίνει ελικόπτερά, σκάφη, ποτά, ξενύχτια... Αυτό που είδαν σ' εμένα ήταν ότι την πάτησα λόγω του ότι η'" χώρα δεν μπορούσε να υποστηρίξει όλον αυ¬ό τον όγκο. Εγώ δεν έφτιαξα τη μόδα στην Ελλάδα. Είχα να κάνω με ξένους, με πολυεθνικές που με καθοδηγούσαν. Αυτοί, λοιπόν, είδαν πως επένδυσα σε μια χώρα η οποία, είναι αλήθεια, μου έλεγαν παις είναι λίγο επικίνδυνη. Όμως εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί να ζηλεύουν. Αυτό που βλέπουν τώρα σε εμένα είναι έναν άνθρωπο που έχει τη γνώση, την εμπειρία και την τρέλα, αν θέλεις, που ξέρει την αγορά και τι πρέπει να προσέξει. Γιατί, λοιπόν, να μη γίνει «παρτενέρ» τους;»
Αν σου δοθεί, τελικά, αυτή η επαγγελματική ευκαιρία, θα το σκεφτείς να μείνεις μόνιμα στο εξωτερικό;
«Σ' αυτή τη φάση έχω ακόμα ανοιχτές νομικές υποθέσεις στην Ελλάδα, γι' αυτό παρουσιάζομαι στην αρχή κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Την αγαπάω την Ελλάδα και δε θέλω να φύγω. Είναι ψυχολογικό το θέμα, αλλά θέλω και να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου. Όμως, όπου μπορώ να πάω για να βγάλω χρήματα και να καταφέρω να εξοφλήσω όσο το δυνατόν περισσότερα, θα το κάνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved